Media

The Voice: Ελεονώρα-Γιάννης Ζουγανέλης: Το ντουέτο τους που μας συγκίνησε!

Gossip-tv Team

The Voice: Μία πολύ δυνατή συναισθηματικά στιγμή ζήσαμε όλοι όσοι είδαμε τον Γιάννη Ζουγανέλη και την Ελεονώρα Ζουγανέλη να ερμηνεύουν ένα πολύ τρυφερό ντουέτο που έμοιαζε σχεδόν... βιωματικό!

Και αυτό γιατί μιλούσε για μία πολύ δυνατή αγάπη ανάμεσα σε ένα παιδί και τον γονιό του. "Να προσέχεις" λεγόταν το τραγούδι το οποίο και έμοιαζε να έχει γραφτεί αποκλειστικά για τον Γιάννη και την Ελεονώρα Ζουγανέλη καθώς είναι γνωστό ότι η σχέση μεταξύ τους είναι πραγματικά πολύ τρυφερή και αγαπησιάρικη.

Ήταν τόσο συγκινητικά τα λόγια του τραγουδιού που η Έλενα Παπαρίζου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της την ώρα που τελείωσε η ερμηνεία μπαμπά και κόρης.

Μάλιστα, η Ελεονώρα αργότερα αποκάλυψε ότι είχε πολλά χρόνια να τραγουδήσει μαζί με τον πατέρα της και χάρηκε πολύ που της δόθηκε αυτή η ευκαιρία στο The Voice.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης από την πλευρά του δεν έκρυψε το πόσο περήφανος είναι που η Ελεονώρα έχει καταφέρει να πετύχει τους στόχους της και να καθιερωθεί στον χώρο της μουσικής με τις δυνάμεις και το αστείρευτο ταλέντο της.

Δείτε το βίντεο με την υπέροχη ερμηνεία του ντουέτου των δύο καλλιτεχνών:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved