Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη ανατροπή που θα ενθουσιάσει το τηλεοπτικό κοινό!
Media

Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη ανατροπή που θα ενθουσιάσει το τηλεοπτικό κοινό!

Άγριες Μέλισσες: Αυτή η ανατροπή στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 θα ικανοποιήσει τους φανατικούς τηλεθεατές του!

Τελικά τελειώνουν στον δεύτερο κύκλο οι Άγριες Μέλισσες;

Μπορεί και όχι! Μπορεί αρχικά συντελεστές και σταθμός να ήταν κάθετοι στο να ολοκληρωθεί η σειρά στο τέλος του δεύτερου κύκλου, ωστόσο λόγω της μεγάλης επιτυχίας και της πρόθεσης σχεδόν όλων των συντελεστών μπορεί να υπάρξει μια μικρή παράταση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, πρόθεση του σταθμού είναι να παρατείνει τη σειρά τουλάχιστον κατά τρεις μήνες, ως τα Χριστούγεννα του 2021, ικανοποιώντας το φανατικό κοινό των Άγριων Μελισσών.

Το συγγραφικό δίδυμο - Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης - κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1 και την επόμενη σεζόν. Με δεδομένο, έως τώρα, ότι οι «Άγριες Μέλισσες» θα αποχαιρετήσουν το κοινό τον Ιούνιο, οι σεναριογράφοι σχεδίαζαν το επόμενο βήμα τους για νέα σειρά. Το εναλλακτικό σενάριο που έχουν για την επόμενη σεζόν, θα είναι επίσης σειρά εποχής αλλά θα κάνει χρονικό άλμα από την δεκαετία ’50-’60, όταν και διαδραματίζονται οι περιπέτειες των αδελφών Σταμίρη, στη δεκαετία του ’80. Ο τίτλος της νέας σειράς που θα διαδεχθεί τις «Άγριες Μέλισσες» είναι «Το ντέρτι», σχετίζεται με την λαϊκή μουσική και περιλαμβάνει δύο επεισόδια την εβδομάδα.

Επικρατέστερο σενάριο, αν τελικά βρεθεί φόρμουλα ανάμεσα στον ΑΝΤ1, τους σεναριογράφους και την εταιρία παραγωγής για συνέχιση της σειράς – φαινόμενο και την προσεχή σεζόν, είναι να επεκταθεί κατά τρεις μήνες, έως δηλαδή τα Χριστούγεννα του 2021 και όχι για ολόκληρο τρίτο κύκλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved