Media

J2US: Θυμήθηκαν τη σκηνή ζηλοτυπίας της Γαρμπή για Σχοινά-Γαρμπή πριν 27 χρόνια!

Gossip-tv Team

J2US: Μία μοναδική συνάντηση επεφύλασσε ο Νίκος Κοκλώνης στους τηλεθεατές, αυτή με την Καίτη Γαρμπή και τη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή του σόου. 

Οι δύο τραγουδίστριες οι οποίες είναι εδώ και πολλά χρόνια, τραγούδησαν ένα αγαπημένο επιτυχημένο ντουέτο του παρελθόντος και αποκάλυψαν και ένα πολύ αστείο περιστατικό που έκανε τους πάντες να γελάσουν.

«Ήταν το 1993 στο Posidonio, βούλιαζε τότε η Ελλάδα με την Καίτη. Εγώ μόλις είχα πρωτοκατέβει στην Αθήνα με τον Βασίλη Καρρά. Κάναμε φωνητικά τότε στην Καίτη μαζί με τον Διονύση Σχοινά. Η Καίτη είναι μπροστά και εμείς ήμασταν backstage και κοιτούσαμε πίσω από την κουρτίνα για να συντονιστούμε και λέγαμε και τα δικά μας. Και εκεί που μιλάμε και κοιτάμε από την κουρτινούλα ξαφνικά λέμε “Ρε συ που είναι η Καίτη;”. Και εκεί που λέω “που είναι, που είναι;” ξαφνικά αισθάνομαι ένα χέρι από πίσω να με τραβάει από τα μαλλιά και να μου λέει “Τι κάνεις εδώ με τον Διονύση;», είπε η Δέσποινα Βανδή και έκανε τους πάντες να γελάσουν με την ψυχή τους.

Η Καίτη Γαρμπή όμως δεν έμεινε σιωπηλή και θέλοντας να υπερασπιστεί τον εαυτό της για το όλο περιστατικό είπε με πολύ χιούμορ: «Ακούσατε τι είπε; “Έλεγαν τα δικά μας”, ποια δικά σας; Καλά έκανα και σε βούτηξα».

Δείτε το βίντεο με την υπέροχη συνύπαρξή τους μετά από χρόνια, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του σόου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved