Media

YFSF: Αυτά είναι τα ονόματα για την κριτική επιτροπή!

Gossip-tv Team

YFSF: Το πολυσυζητημένο και ανατρεπτικό show μεταμφιέσεων επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες με τους καλύτερους παίκτες όλων των προηγούμενων κύκλων στον ANT1.

Το κανάλι του Αμαρουσίου ετοιμάζεται πυρετωδώς για την μεγάλη επιστροφή του “Your Face Sounds Familiar”.

Τα περισσότερα ονόματα των συμμετεχόντων έχουν «κλείσει», η Μαρία Μπεκατώρου θα βρίσκεται γι ακόμη μια φορά στο τιμόνι της παρουσιάσης αλλά και τα μέλη της κριτικής επιτροπής, βρίσκονται ένα βήμα πριν την υπογραφή!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής «Ευτυχείτε», τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 τους έχει απασχολήσει το κομμάτι της κριτικής επιτροπής.

Έως ώρας φαίνεται να έχει δώσει τα χέρια ο Τάκης Ζαχαράτος και ο Μιχάλης Ρέππας είναι σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις κι ένα βήμα πριν την υπογραφή και από τον ANT1 θέλουν τη Μιμή Ντενίση και τον Μιχάλη Σταρόβα για να ολοκληρώσουν τις θέσης της κριτικής επιτροπής.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην σημερινή εκπομπή και το ρεπορτάζ που παρουσίασαν, το εμπόδιο ανάμεσα στη συνεργασία του Μιχάλη Ρέππα και του ΑΝΤ1 είναι ότι ο πρώτος έχει αποκλειστική συνεργασία με το ΜΕGA για το σίριαλ «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», που θα βγει στον αέρα τον Σεπτέμβρη!

Δείτε παραπάνω το video.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved