Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα
Media

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα

Survivor: Όλα όσα έγιναν πριν και μετά το αγώνισμα ασυλίας...

Η νέα εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο, ξεκίνησε με Μαχητές και Διάσημους να αγωνίζονται ξανά για την ασυλία. Από νωρίς και η δυσαρέσκεια στην ομάδα των Διάσημων παικτών, έγινε αισθητή. Ο Αλέξης Παππάς ήρθε σε κόντρα με τον Γιώργο Κοψιδά.

Μια κίνηση του Γιώργου Κοψιδά να φάει μια μικρή ποσότητα ρυζιού, χωρίς να ρωτήσει και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ενόχλησε έντονα τον Αλέξη Παππά, ο οποίος στη συνέχεια του μίλησε ανοιχτά για όσα τον απασχολούν σε σχέση με τους συμπαίκτες του.

Την ίδια ώρα και οι Μαχητές στην παραλία δήλωναν πανέτοιμοι για ακόμη μια νίκη.

«Ξημέρωσε άλλη μια μέρα στο νησί αυτό. Αγώνισμα ασυλίας και η νίκη είναι μονόδρομος. Κερδίζουμε και σήμερα και πάμε πάλι σαν θεατές στο δικό μας σινεμά να δούμε τους Διάσημους σε αυτή τη δυσάρεστη θέση, όπως και την προηγούμενη βδομάδα», δήλωσε ο Γιώργος Κόρομι.

Μαχητές και Διάσημοι κατευθύνθηκαν προς την παραλία. Εκεί τους περίμενε ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος και τους εξήγησε το νέο αγώνισμα για την ασυλία. Η ηττημένη ομάδα θα έπρεπε αργότερα να επιλέξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα.

Κι ενώ αρχικά οι Διάσημοι άρχισαν να χαίρονται με το προβάδισμά τους, το αποτέλεσμα ανατράπηκε γρήγορα. Οι Μαχητές πέρασαν ξανά μπροστά, κερδίζοντας άλλο ένα αγώνισμα ασυλίας.

Σειρά είχε το συμβούλιο και η διαδικασία της ψηφοφορίας. Οι Διάσημοι συζήτησαν για τα προβλήματα στην ομάδα τους αλλά και τους λόγους που χάνουν στα αγωνίσματα.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved