Media

Χάρης Ρώμας: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που δεν θα συνεχιστεί το Καφέ της Χαράς

Gossip-tv Team

Καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή Έλα χαμογέλα ήταν ο Χάρης Ρώμας ο οποίος έδωσε οριστικά τέλος στις φήμες και τα σενάρια που ήθελαν τη σειρά Καφέ της Χαράς να συνεχίζεται και του χρόνου. 

«Κάναμε συζήτηση με το κανάλι. Έχει ένα δικό του φανατικό κοινό και μας έβαλε στη διαδικασία να το σκεφτούμε» τόνισε σε πρώτη φάση ο Χάρης Ρώμας για το ενδεχόμενο να βλέπαμε και του χρόνου την αγαπημένη κωμική σειρά στους δέκτες μας.

Και συνέχισε: «Ήταν ευκαιρία να δώσουμε ένα τέλος σε αυτή την ιστορία που είχε μείνει ημιτελής, ήταν ευκαιρία να βάλουμε τα νέα παιδιά που μεγαλώσανε αλλά επειδή η κεντρική ιστορία είναι ο Πώποτας και η Χαρά, αυτή η ιστορία κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Δεν μπορείς να την τραβήξεις από τα μαλλιά».

Έτσι, ο αγαπημένος σεναριογράφος και ηθοποιός έδωσε τέλος στις φήμες που ήθελαν το Καφέ της Χαράς να προβάλλεται και για 5η τηλεοπτική σεζόν.

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου τού ζήτησε να της δώσει... σπόιλερ για τη συνέχεια της σειράς, ο Χάρης Ρώμας είπε λακωνικά: «Έχει έκπληξη μέχρι την τελευταία στιγμή».

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε ο αγαπημένος καλλιτέχνης στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved