8 λέξεις: Ο Οδυσσέας αποκαλύπτει στην Έρση τις... 8 λέξεις!
Media

8 λέξεις: Ο Οδυσσέας αποκαλύπτει στην Έρση τις... 8 λέξεις!

8 λέξεις: Ο Οδυσσέας ξεκινά τη γονιδιακή θεραπεία στα μάτια του και έκτοτε δείχνει όλο και πιο προβληματισμένος με το θέμα της υγείας του. 

Κάποια στιγμή, μάλιστα, ξαφνιάζει την Έρση, αποκαλύπτοντας της τις οκτώ λέξεις που του άλλαξαν τη ζωή.

Παράλληλα, η Εύα πληροφορείται για τον θάνατο της Ρωξάνης, ενώ ο Μιχαήλ και η Βικτώρια έρχονται αντιμέτωποι, εξαιτίας της οικολογικής καταστροφής που προκάλεσε ένα πλοίο της.

Η Ναυσικά ανησυχεί ιδιαίτερα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Οδυσσέας με τα μάτια του και αποφασίζει να κάνει τις αιματολογικές αναλύσεις στο δικό της εργαστήριο. Γι’ αυτόν τον σκοπό επιστρατεύει τον Νικηφόρο και την Εύα να ασχοληθούν εντατικά μόνο μ' αυτό. Σύντομα, τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγαίνουν, με τη Ναυσικά και τον οφθαλμίατρο, τον Βασίλη, έκπληκτους να διαπιστώνουν πως ο Οδυσσέας πάσχει από μία σπάνια κληρονομική ασθένεια.

Στη συνέχεια, οι δύο πρώτοι, χωρίς να χάνουν πολύτιμο χρόνο, ενημερώνουν σχετικά τον Οδυσσέα και του λένε ότι υπάρχουν δύο τρόποι για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στα μάτια του. Το χειρουργείο και η γονιδιακή θεραπεία. Τότε ο νεαρός άντρας, παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας του, επιλέγει τον δεύτερο τρόπο και την επόμενη κιόλας ημέρα κάνει, καταρρακωμένος, την πρώτη του θεραπεία. Από την άλλη, ο Σίμος προσπαθεί να πλησιάσει εκ νέου τη Σμαράγδα, αλλά εκείνη εμμένει στη σκληρή στάση της απέναντι του και συνεχίζει να περνάει όμορφες στιγμές με τον Αντώνη. Μάλιστα, οι δυο τους περνούν την πρώτη τους ερωτική βραδιά, αφήνοντας στην άκρη όλα τα προβλήματα τους.

Κατερίνα, Μιλτιάδης και Έκτορας ξεσκεπάζουν το κύκλωμα

Η Σμαράγδα πηγαίνει στο κανάλι για να αφήσει τα ρούχα της Ελισάβετ κι εκεί τη βλέπει μαζί με τον Αιμίλιο. Η ίδια, χωρίς να υποψιάζεται την παράνομη σχέση που έχουν, συγχαίρει τον άντρα για την εγκυμοσύνη της Μάγδας. Εκείνη τη στιγμή, η Ελισάβετ παθαίνει σοκ, καθώς δεν είχε την παραμικρή ιδέα, ενώ ο Αιμίλιος επιλέγει να εξαφανιστεί. Λίγη ώρα μετά, η πρώτη πηγαίνει σε έξαλλη κατάσταση έξω από το σπίτι του άντρα και, αφού του τηλεφωνεί, τον απειλεί να της πει όλη την αλήθεια, αλλιώς θα μπει μέσα και δεν ξέρει μέχρι πού είναι ικανή να φτάσει. Τελικά, ο Αιμίλιος, μην έχοντας άλλη επιλογή, ενδίδει στις πιέσεις της Ελισάβετ και έρχεται αντιμέτωπος με την οργή της. Εκείνη τον κατηγορεί για όλα τα ψέματα που της είπε και τον χωρίζει. Παράλληλα, η Κατερίνα ενημερώνει τον Εκτορα για τη συνάντηση της με τη Βίκυ αλλά και για το γεγονός ότι της έδωσε κάποια ονόματα ατόμων που κρύβονται πίσω από το κύκλωμα μετά συμβόλαια θανάτου.

Τότε του ζητάει να συμμαχήσουν για να ξεσκεπάσουν μαζί τα μεγάλα κεφάλια και τον παρακαλάει να μην πει τίποτα στον Μιλτιάδη, αφού δρα κρυφά από εκείνον. Μόνο που την ίδια ώρα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, από τον οποίο η Κατερίνα ζήτησε σαν χάρη να αλλάξει κελί η Βίκυ, συναντάει τυχαία τον Μιλτιάδη και εν αγνοία του του αποκαλύπτει τα πάντα. Φυσικά, αυτή η εξέλιξη κάνει έξαλλο τον τελευταίο, ο οποίος, επιστρέφοντας στο σπίτι, περιμένει την Κατερίνα για να κάνουν μια σοβαρή συζήτηση. Όπως και γίνεται. Μάλιστα, η γυναίκα λέει στον Μιλτιάδη ότι, λίγο νωρίτερα, ζήτησε τη βοήθεια του Έκτορα για να ξεσκεπάσουν το κύκλωμα και στη συνέχεια τον καλούν στο σπίτι τους. Εκεί ο Έκτορας τους λέει ότι θα τους βοηθήσει και τους αναλύει τα επόμενα βήματα τους, ενώ έπειτα μαθαίνει κάτι πάρα πολύ ύποπτο για τον πολιτικό Τάσο Γεωργέα όπου όλα δείχνουν την πιθανή σύνδεση του με την εγκληματική οργάνωση.

Βικτώρια & Μιχαήλ έρχονται αντιμέτωποι!

Ο Φρίξος δεν αντέχει άλλο τη συγκατοίκηση του με την Έλλη και παριστάνει ότι τον έπιασε ξαφνικά μια αλλεργία. Έτσι, της προτείνει να μετακομίσουν στο σπίτι της Ιφιγένειας και του Σπύρου για ένα διήμερο, με τον τελευταίο να γίνεται έξαλλος με αυτή την εξέλιξη. Η συγκατοίκηση των τεσσάρων φίλων δεν ξεκινάει με τις καλύτερες προδιαγραφές και η μία τριβή διαδέχεται την άλλη. Παράλληλα, ο Οδυσσέας ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά και δείχνει πιο προβληματισμένος από ποτέ με το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ανακοινώνει, λοιπόν, στην Έρση μια σειρά από σημαντικές αποφάσεις που έχει πάρει και αφορούν τη ζωή τους. Συγκεκριμένα, ότι δεν πρόκειται να ζωγραφίσει ποτέ ξανά, καθώς επίσης ότι πρόκειται να μετακομίσουν στην Αθήνα. Μάλιστα, θα δρομολογήσει άμεσα την πώληση των πινάκων και θα ξενοικιάσει το ατελιέ. Από εκείνη τη στιγμή, ο νεαρός άντρας κάνει μία ολοκληρωτική στροφή στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το σοβαρό πρόβλημα μετά μάτια του και ξαφνιάζει την Έρση αποκαλύπτοντάς της τις οκτώ λέξεις που του άλλαξαν τη ζωή. Αυτές είναι: «Μην ψάχνεις την ευτυχία, είναι πάντα μέσα σου». Συγχρόνως, η Βικτώρια πληροφορείται για ένα ατύχημα σε ένα από τα πλοία της και θορυβείται. Φυσικά, η ζημιά στο πλοίο της τη βάζει σε περιπέτειες και τη φέρνει αντιμέτωπη, ακόμη μία φορά, με τον Άκη Αρώνη, ο οποίος της δίνει να καταλάβει ότι με αυτόν τον τρόπο λύνει τις διαφορές του. Πέρα από τον Άκη, όμως, η νεαρή γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη και με τον Μιχαήλ, ο οποίος της εξηγεί ότι, παρά την προσωπική τους σχέση, ο ίδιος και το κόμμα του θα σταθούν αμερόληπτοι απέναντι στην οικολογική καταστροφή που έχει προκαλέσει το πλοίο της.

Η Ρωξάνη πεθαίνει!

Η Εύα μαθαίνει πως η Ρωξάνη έφυγε από την κλινική χωρίς να την πάρει κανένας είδηση και ψάχνει απεγνωσμένα να τη βρει στο τηλέφωνο. Αλλά μάταια. Λίγη ώρα μετά, όμως, η πρώτη δέχεται ένα τηλεφώνημα από τους γιατρούς της Ρωξάνης, οι οποίοι της ανακοινώνουν πως τη βρήκαν σε ένα απόμερο μέρος νεκρή. Εκείνη τη στιγμή, η Εύα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και σπαράζει στο κλάμα για τον θάνατο της αγαπημένης της αδελφής. Βέβαια, τα δυσάρεστα νέα μαθαίνουν και ο Νικηφόρος με τον Σίμο, οι οποίοι δεν λείπουν στιγμή από το πλευρό της, ενώ φροντίζουν να ενημερώσουν σχετικά τον Μιχαήλ. Ο τελευταίος σοκάρεται από τον χαμό της Ρωξάνης, με τη Βικτώρια να του συμπαραστέκεται και να τον διαβεβαιώνει πως θα σταθεί σαν μάνα στον μικρό Άγγελο. Τέλος, η Εύα, ο Νικηφόρος και ο Σίμος πηγαίνουν στο Λονδίνο για να διευθετήσουν τα διαδικαστικά και κανονίζουν τη μεταφορά της σορού της Ρωξάνης στην Ελλάδα.

Πηγή My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved