Η τούρτα της μαμάς: Σταρόβας και "Θεοπούλα" εισβάλλουν στη σειρά της ΕΡΤ
Media

Η τούρτα της μαμάς: Σταρόβας και "Θεοπούλα" εισβάλλουν στη σειρά της ΕΡΤ

Ο Δημήτρης Σταρόβας και η Έφη Παπαθεοδώρου μιλούν για τη συμμετοχή τους στη σειρά!

Η Έφη Παπαθεοδώρου, η οποία στη μικρή οθόνη... πολιτογραφήθηκε ως η πιο γλυκιά γιαγιά, και ο πληθωρικός Δημήτρης Σταρόβας, ηθοποιός και κορυφαίος μουσικός, είναι οι guest εμφανίσεις στα προσεχή επεισόδια της κωμικής σειράς.


Έφη Παπαθεοδώρου...

Υπήρξε ένας από τους πιο αξιολάτρευτους τηλεοπτικούς χαρακτήρες στη μικρή οθόνη, ως γιαγιά Θεοπούλα στο «Παρά πέντε», στο ΜΕGΑ. Η Έφη Παπαθεοδώρου, ηθοποιός ρεπερτορίου, μαθήτρια του Δημήτρη Ροντήρη, με διακρίσεις, συμμετοχές σε ταινίες εγχώριας και διεθνούς παραγωγής, συγγραφέας πολλών βιβλίων και θεατρικών έργων, τώρα εμφανίζεται στην πιο απολαυστική «Τούρτα της μαμάς», σε ένα ρόλο που η ίδια χαρακτηρίζει «πολύ πρωτότυπο».

«Όλη η "Τούρτα", νομίζω, είναι σουρεάλ. Πατάει σε βασικά ρεαλιστικά γεγονότα. Ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου είναι ευφυέστατοι άνθρωποι. Γράφουν πολύ καλό λόγο και εξαιρετικές ατάκες. Ο χαρακτήρας ο δικός μου είναι η Τασώ, μια θρησκόληπτη με καταγωγή από τη Μεσσηνία. Ξέρει τα ντόπια φαγητά, τις παροιμίες. Είναι ένα αντιδραστικό πλάσμα, με την έννοια ότι μισεί τους ξένους. Μισεί τους μαύρους, τους ομοφυλόφιλους. Από την άλλη, είναι παντρεμένη τρεις φορές».

Δημήτρης Σταρόβας...

Πολύπλευρο ταλέντο, μουσικός, ηθοποιός, μετρ της σάτιρας. Με τον Αλέξανδρο Ρήγα έχουν συνεργαστεί στις «Εκκλησιάζουσες», στη μαύρη κωμωδία «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» και στο «Κόκκινο δωμάτιο», στο ΜΕGΑ. Στην «Τούρτα της μαμάς» φόρεσε το ράσο και το πετραχήλι, καθώς υποδύεται τον παπα-Ζάχο.

«Παπάς και φίλος του πεθερού του Τάσου (Κώστας Κόκλας), που πέθανε. Πηγαίνουμε μαζί με ένα φίλο δικηγόρο να φάμε την καθιερωμένη ψαρόσουπα. Αυτό είναι το πρόσχημα, καθώς πίσω απ' όλα αυτά κρύβεται μια ίντριγκα και μια λαμογιά με κάτι χρήματα. Δεν αποκαλύπτουμε μυστικά και ντοκουμέντα», αποκαλύπτει.

- Σας... κυνηγάει το ράσο;

«Έλα ντε! Επειδή δεν πάω στην εκκλησία! Άλλωστε, οι παπάδες είναι χοντρούληδες κι εγώ έχω τα κιλά μου. Το έχω ξανακάνει στην "Εργαζόμενη γυναίκα", τη σειρά με την Ελένη Ράντου, στον ΑΝΤ1. Επίσης, στην ταινία "ΝήSOS", σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα, ήταν να κάνω εγώ το ρόλο του παπά, που υποδύθηκε ο Μιχάλης Μαρίνος, αλλά λόγω συναυλιών δεν γινόταν».

ΠΗΓΗ: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved