Σταυρής Γεωργίου: Ο φιναλίστ του MasterChef 4, τηλεοπτικός σταρ στην Κύπρο!
Media

Σταυρής Γεωργίου: Ο φιναλίστ του MasterChef 4, τηλεοπτικός σταρ στην Κύπρο!

Μπορεί ο Σταύρος Βαρθαλίτης να "έκλεψε" τη νίκη του τελευταίου κύκλου του MasterChef από τον Σταυρή Γεωργίου όμως όπως είχαν τονίσει στο μεγάλο τελικό ομόφωνα οι κριτές, ήταν ισάξιοι και το αποτέλεσμα κρίθηκε στις απειροελάχιστες λεπτομέρειες των πιάτων τους. 

Και αν κάποιος χρειαζόταν να τους συγκρίνει για την πορεία τους από πέρυσι μέχρι φέτος, θα έλεγε πως τόσο ο Σταύρος όσο και ο Σταυρής είναι πράγματι ισάξιοι.

Ο Βαρθαλίτης βλέπει τις μετοχές του να ανεβαίνουν σιγά σιγά στην ελληνική τηλεόραση, ο Σταυρής έχει γίνει τηλεοπτικός σταρ στην Κύπρο με την εκπομπή που παρουσιάζει κάθε Σάββατο απόγευμα.

Ο τίτλος της "Επιπλογκουρμεδιές" που είναι πράγματι αρκετά περίεργος, όμως για όσους γνωρίζουν δεν είναι καθόλου τυχαίος. Θα θυμάστε την ατάκα του "έπιπλο" κάθε φορά που κατάφερνε να βγάλει στο παιχνίδι ένα ωραίο πιάτο.

Εφόσον λοιπόν ήταν δικό του... trademark, είπε να το συνεχίσει και τηλεοπτικά παρουσιάζοντας στη γενέτειρά του πιάτα με ιδιαίτερες τεχνικές και αρκετά... γκουρμεδιάρικα.

Κοινώς ο Σταυρής κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να αποκτήσει τη δική του εκπομπή μαγειρικής, αποκτώντας τους δικούς τους φανατικούς θαυμαστές που ακολουθούν με σχεδόν... θρησκευτική ευλάβεια κάθε συμβουλή του στην κουζίνα.

Αξίζει να δείτε το βίντεο με μερικούς από τους επώνυμους καλεσμένους που είχε κατά καιρούς στην εκπομπή του, ανάμεσά τους ο Κούλης Νικολάου και η Τζώρτζια Παναγή.

https://www.instagram.com/p/CJ5gkTXHsWR

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved