Αγγελική: Ο Δημήτρης σχεδιάζει να σκοτώσει την Ελένη
Media

Αγγελική: Ο Δημήτρης σχεδιάζει να σκοτώσει την Ελένη

Αγγελική: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha

Η Ελένη εισέβαλε στη ζωή των Αργυρών και η Αθηνά, παρά την προσπάθεια της να κρατήσει την ύπαρξη της κρυφή από τους γιους της, δεν τα καταφέρνει. Ετσι, η Ελένη κινείται πια καθημερινά στο κτήμα, αλλά η συνάντηση της με τον Παύλο ίσως της κοστίσει και την ίδια της τη ζωή. Όλα αρχίζουν όταν ο Παύλος ενοχλείται από την παρουσία της και θέλοντας να τη διώξει από τη ζωή τους αποφασίζει να την αντιμετωπίσει.

Ωστόσο, η Ελένη του επιφυλάσσει μία δυσάρεστη έκπληξη. Η κοπέλα αποκαλύπτει στον Παύλο ότι ο πατέρας του ήξερε τι είχε κάνει μαζί με τα αδέλφια του πριν από δεκαεπτά χρόνια το βράδυ του πανηγυριού και το γνωρίζει και εκείνη. Ο Παύλος σαστίζει, καθώς δεν περίμενε να ακούσει κάτι τέτοιο και η Ελένη αρχίζει να τον εκβιάζει. Ο άντρας είναι έξαλλος με την τροπή που πήρε η υπόθεση και ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να απαλλαγεί από την Ελένη και τους εκβιασμούς της. Ο ίδιος ζητάει αμέσως από τον Δημήτρη να συναντηθούν και τον ενημερώνει πως η Ελένη γνωρίζει τα σκοτεινά μυστικά της οικογένειάς τους και τον εκβιάζει προκειμένου να μην αποκαλύψει την αλήθεια.

Ο Δημήτρης τότε του ζητάει να παραμείνει ψύχραιμος, να μην αποκαλύψει τίποτα στη μητέρα τους και τον καθησυχάζει πως θα τακτοποιήσει εκείνος το θέμα προκειμένου η υποτιθέμενη αδελφή τους να μην τους ενοχλήσει ξανά. Ο Δημήτρης αποφασίζει να αναλάβει δράση. Κανείς, όμως, από τους δύο δεν έχει αντιληφθεί πως όση ώρα συνομιλούν, η Αγγελική ακούει τη συζήτηση τους. Η τελευταία φοβάται πως ο Δημήτρης θα βγάλει τα άγρια ένστικτα του στην Ελένη και πως η ζωή της κινδυνεύει. Έτσι, παρά τα όσα τους χωρίζουν πια, παρακαλεί τον Μιχάλη να παρακολουθήσει τον Δημήτρη.

ΠΗΓΗ:ΜΥtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved