Eυαγγελία Συριοπούλου: «Αυτός είναι ο μεγάλος έρωτας της Ρενάτας»
Media

Eυαγγελία Συριοπούλου: «Αυτός είναι ο μεγάλος έρωτας της Ρενάτας»

Η Ευαγγελία Συριοπούλου έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο της Ρενάτας στην καθημερινή σειρά του ALPHA «Έλα στη θέση μου».

H όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στην ηρωίδα της και ποιο θα ήθελε να είναι το φινάλε της στο τέλος της σειράς, ενώ σχολίασε πώς διαχειρίζεται την κατάσταση που βιώνουμε, λόγω της πανδημίας.


Ποιον αγαπάει πραγματικά η Ρενάτα, τον Αχιλλέα ή τον Μάρκο;

Νομίζω ότι έχει δείξει πως ο μεγάλος ερωτάς της όλα αυτά τα χρόνια είναι ο Αχιλλέας. Ο Μάρκος είναι απλά ένα πρόσωπο το οποίο σίγουρα έχει αγαπήσει, γιατί είναι ένας καθαρός χαρακτήρας, που θεωρεί ότι δεν της έχει κρατήσει μυστικά.


Ποιο θα ήθελες να είναι το φινάλε της ηρωίδας σου στο τέλος της σειράς;

Γίνονται τόσο πολλά πράγματα, που πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τι θα συμβεί στο τέλος. Ωστόσο, οι τηλεθεατές περιμένουν πώς και πώς μια δικαίωση για τον Αχιλλέα και τη Ρενάτα, και μακάρι να έρθει.


Εσύ ως άνθρωπος συγχωρείς εύκολα;

Συγχωρώ, γιατί οι άνθρωποι δεν είμαστε τέλειοι. Σίγουρα κάνουμε λάθη και μας διαφεύγουν πράγματα που δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποια είναι.


Όταν κάνεις λάθη, τα αναγνωρίζεις ή ρίχνεις τις ευθύνες στους άλλους;

Αναγνωρίζω πάντα το λάθος μου. Αν και, να σου πω την αλήθεια, πριν κάνω το οτιδήποτε, το σκέφτομαι πάρα πολύ και ταλαιπωρώ το μυαλό μου, θέλω να πιστεύω ότι λίγες φορές έχει τύχει να κάνω λάθος.


Είσαι από τους τυχερούς σε αυτό το κομμάτι...

Παλαιότερα ήμουν πιο παρορμητικός χαρακτήρας, όσο μεγαλώνω, όμως, επεξεργάζομαι πιο πολύ τα πράγματα.


Πώς διαχειρίζεσαι την κατάσταση που βιώνουμε, λόγω της πανδημίας;

Τη διαχειρίζομαι με πολλή προσοχή και αισιοδοξία. Τα πράγματα είναι δύσκολα, όμως δεν μπορούμε να μην έχουμε υπομονή σε τόσο δύσκολες συνθήκες.


Τι είναι αυτό που περιμένεις από το 2021;

Το 2021 εύχομαι να κλείσει τις πληγές που άνοιξε το 2020. Να είναι μια χρονιά που θα βρούμε τον κανονικό ρυθμό μας, τη ζωή μας, να αγκαλιαστούμε πάλι. Το τελευταίο, πραγματικά, μου έχει λείψει, θέλω να φύγει ο φόβος ότι μπορεί να κάνω άθελα μου κακό σε κάποιον άλλον, μεταφέροντας τον ιό. Είναι μια σκέψη που πραγματικά με τρελαίνει, είπε στο MY TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved