Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Θα τους δούμε μαζί στην τηλεόραση;
Media

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Θα τους δούμε μαζί στην τηλεόραση;

Είναι ερωτευμένοι, ταιριαστοί και αχώριστοι. Η δημοφιλής ηθοποιός και ο διά­σημος σεφ είναι έτοιμοι να τολμήσουν μαζί το επόμενο επαγγελματικό τους βή­μα, στην τηλεόραση.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, κι από ό,τι δείχνουν τα πράγματα σύντομα θα τους απολαύσουμε μαζί και στην τηλεόραση.

Φαίνεται πως το κανάλι του Αμαρουσίου είναι έτοιμο να «επενδύσει» στο ζευγάρι για την παρουσίαση ενός καινούργιου μαγκαζίνο.

Με στόχο την ενίσχυση της με­σημεριανής ζώνης του Σαββατοκύριακου ο ΑΝΤ1 βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοι­μασίες ψάχνοντας διαρκώς το κατάλληλο πρόσωπο που θα αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης.

Η ψαλίδα τις τελευταίες μέρες δείχνει να κλείνει προς τη γλυκιά Βάσω Λασκαράκη, αφού τα στελέχη του σταθμού δείχνουν να είναι ενθουσιασμένα μαζί της. Η ηθοποιός από την πλευρά της, φλερ­τάρει έντονα με την ιδέα και είναι πολύ θετική στο να πει το «ναι».

Οι συζητήσεις ανάμεσα τους βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό σημείο και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να επιτευχθεί σύντομα η συμφωνία. Μάλιστα, τη στήλη της μαγειρικής, αν όλα πάνε καλά, θα την αναλάβει ο σύζυγός της σεφ Λευτέρης Σουλτάτος, που δείχνει να είναι έτοιμος να μαγειρέψει τηλεοπτικά στο πλευρό της αγαπημένης του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved