8 λέξεις: Νέος άνδρας στη ζωή της Ηλιάνας! Αυτός είναι ο ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά
Media

8 λέξεις: Νέος άνδρας στη ζωή της Ηλιάνας! Αυτός είναι ο ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά

8 λέξεις: Για όλα αυτά, βέβαια, ο Άκης δεν έχει την παραμικρή ιδέα και οι άμεσα εμπλεκόμενοι προσπαθούν να κρατήσουν μυστική τη σχέση του Παύλου και της Ηλιάνας.

Η Ηλιάνα, μετά την απόφαση της να χωρίσει από τον Αλέκο, έχει έρθει αντιμέτωπη με μια σειρά νέων αλλαγών στη ζωή της. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η νεαρή γυναίκα αναμένεται να γνωρίσει έναν νέο, γοητευτικό άντρα, ο οποίος Θα Θελήσει να τη διεκδικήσει με κάθε τρόπο. Και Θα τα καταφέρει!

Σ το ερωτικό - πολιτικό θρίλερ του ΣΚΑΙ «8 λέξεις» μία από τις ηρωίδες που μας έχουν απασχολήσει ποικιλοτρόπως είναι η Ηλιάνα Αρώνη, η οποία έχει δει τη ζωή της να αλλάζει ριζικά από τη μια στιγμή στην άλλη. Κάτι παρεμφερές συνέβη πρόσφατα. Συγκεκριμένα, η νεαρή γυναίκα και ο Αλέκος, ύστερα από έναν άγριο καβγά που είχαν, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Βέβαια, εκείνη δεν δείχνει να έχει στεναχωρηθεί, αφού το διαζύγιο ήταν κάτι που το επιδίωκε με κάθε τρόπο, μιας και αυτόν τον άντρα δεν τον αγάπησε ποτέ πραγματικά.

Απλά ήταν μαζί του ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα μείνει ξανά έγκυος. Αλλά μάταια. Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «ΜΥtv», η μοίρα φαίνεται να επιφυλάσσει μία ευχάριστη έκπληξη στην Ηλιάνα. Όλα ξεκινούν όταν η τελευταία γνωρίζει έναν νέο και γοητευτικό άντρα, τον Παύλο, ο οποίος εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό του πατέρα της, του Άκη. Οι δυο τους, από την πρώτη στιγμή που συναντιούνται, γοητεύονται ο ένας από την παρουσία του άλλου και αισθάνονται πως υπάρχει μια αμοιβαία έλξη ανάμεσα τους.

Διαβάστε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved