Έλα στη θέση μου: Σε απόγνωση ο Αχιλλέας - Στα άκρα η σχέση του με την Κέντρα
Media

Έλα στη θέση μου: Σε απόγνωση ο Αχιλλέας - Στα άκρα η σχέση του με την Κέντρα

Έλα στη θέση μου: Η Κέντρα βγάζει εντελώς από τη ζωή της τον Αχιλλέα με τον χειρότερο τρόπο.

Στα άκρα οι σχέσεις, του Αχιλλέα με την Κέντρα. Όσα θα δούμε σύντομα στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Alpha

Ο Αχιλλέας καταφέρνει να παγιδεύσει την Κέντρα, ώστε να αποδείξει την αθωότητα της Ρενάτας για τη δολοφονία του πραγματογνώμονα, όμως εκείνη δεν Θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MYtv, η Κέντρα αποφασίζει να αντιδράσει στην προδοσία του συζύγου της, διώχνοντας τον από την έπαυλη και τη Sofo, με εκείνον φυσικά να βρίσκεται σε απόγνωση!

Η Κέντρα, αφότου είδε τον Αχιλλέα και τη Ρενάτα σε ένα τρυφερό τετ ρ τετ, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τους κρατήσει χώρια. Αυτό το καταφέρνει με την ενοχοποίηση της πρώην συζύγου του αγαπημένου της για τον θάνατο του πραγματογνώμονα Κώοτα Μάνγκο. Μόνο που ο Αχιλλέας ανακαλύπτει την αλήθεια, δηλαδή πως εκείνη ευθύνεται για ό,τι συνέβη στον άτυχο άντρα και κατ' επέκταση στη Ρενάτα, και την απειλεί ευθέως ότι, αν δεν πάει στην Αστυνομία να ομολογήσει την αλήθεια, θα την εγκαταλείψει.

Στη συνέχεια, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η Κέντρα αναγκάζεται να πάει στην Αστυνομία όπου παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή των γεγονότων, με αποτέλεσμα η Ρενάτα να αποφυλακιστεί. Παρ' όλα αυτά, ο Αχιλλέας είναι αποφασισμένος να φτάσει στ' άκρα, για να αποδείξει στην τελευταία πόσο την αγαπάει και μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει, οπότε της ζητάει να πάει στην έπαυλη. Η Ρενάτα, παρά τους ενδοιασμούς που έχει, πηγαίνει στην έπαυλη και βρίσκει εκεί τον πρώην αγαπημένο της με την Κέντρα. Τότε ακούει έκπληκτη τον Αχιλλέα να της λέει πως η Κέντρα είναι υπεύθυνη για ό,τι συνέβη. Οι δύο γυναίκες ξαφνιάζονται, η καθεμία για τον δικό της λόγο, με αυτή την κίνηση του Αχιλλέα και δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν την κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved