Έξαψη: Ο Γιάννος κακοποιεί βάναυσα την Κλαίρη
Media

Έξαψη: Ο Γιάννος κακοποιεί βάναυσα την Κλαίρη

Έξαψη: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του MEGA

H φυγή της Κλαίρης από το κτήμα, τρελαίνει τον Γιάννο και ο Μηνάς προσπαθεί να τον καθησυχάσει. Η Κλαίρη μαθαίνει για την εμπλοκή του Γιάννου στην υπό­θεση του Αλέξανδρου και παίρ­νει τις αποφάσεις της.

Η κατά­θεση της Κλαίρης στον Μηνά ανατρέπει τα δεδομένα και αθωώνει τον Αλέξανδρο, ενώ ο Μηνάς ενημερώνει τον Τζώρτζη για την κατάθεση της. Οι ενδείξεις για την ύπαρξη ενός δεύτερου παλιού κινητού τηλεφώνου μοιάζει να αποτε­λεί κλειδί για την υπόθεση της Βίκυς. Η Μαρίνα καταρρέει όταν μαθαίνει ότι η αδελφή της έχει πέσει σε κώμα. Για να βρει τον ένοχο πίσω από την απόπειρα, δέχεται την πρόταση του Τζώρτζη να αποσπαστεί ως επικεφαλής στη φρουρά του. Η Μυρσίνη έρχεται σε ρήξη με τον Τζώρτζη και απειλεί την Κλαίρη να εξαφανιστεί από τη ζωή του Αλέξανδρου και της Εβίτας.

Η Βάλια βάζει σε εφαρμογή ένα ακόμη σχέδιο για να δημιουργήσει πρόβλημα στον Κωστή. Η Εβίτα, καταρρακωμένη από τις αποκαλύψεις, υποψιάζεται τη σοβαρή εμπλοκή του πατέρα της στην υπόθεση της Βίκυς Βούλγαρη. Ο Γιάννος, εκτός εαυτού, κακοποιεί την Κλαίρη και εκείνη φεύγει από το κτήμα. Ο Αλέξανδρος αποφυλακίζεται και αποφασίζει να παραμείνει στο Ναύπλιο μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση, χωρίς να δημιουργήσει πολιτικό πρόβλημα στον Τζώρτζη.

ΠΗΓΗ: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved