MasterChef: Αποκλειστικό: Μάθε πρώτος την ημερομηνία πρεμιέρας του ριάλιτι
Media

MasterChef: Αποκλειστικό: Μάθε πρώτος την ημερομηνία πρεμιέρας του ριάλιτι

MasterChef ακούγαμε και Masterchef δεν βλέπαμε!

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, όμως η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα δεν έχει γίνει ακόμα στο Star! Αρχικά ακούγονταν ότι θα δούμε το ριάλιτι μαγειρικής στις οθόνες μας τέλη Δεκεμβρίου μετά δηλαδή το GNTM, στη συνέχεια στις αρχές της νέας χρονιάς, αλλά έως και σήμερα 15 Ιανουαρίου δεν έχουμε δει το MasterChef 5!

Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στο Star με τον 5ο κύκλο, για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef!

Το ριάλιτι επιστρέφει σε λίγες μέρες με αλλαγές που θα εκπλήξουν το τηλεοπτικό κοινό.

Στο νέο κύκλο δε θα υπάρχουν ατομικές οντισιόν όπως στους προηγούμενους κύκλους αλλά οι παίκτες θα μπαίνουν σε ομάδες, θα μαγειρεύουν και οι κριτές - Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς - θα αποφασίζουν ποιοι θα προχωρούν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του MasterChef θα γίνει στις 25 Ιανουαρίου, παρόλο που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί και επίσημα από τον τηλεοπτικό σταθμό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved