Άγριες μέλισσες: Η Δανδουλάκη δίνει spoiler για τον Μελέτη που δεν πάει ο νους σας
Media

Άγριες μέλισσες: Η Δανδουλάκη δίνει spoiler για τον Μελέτη που δεν πάει ο νους σας

Άγριες μέλισσες: Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε η Κάτια Δανδουλάκη και έδωσε και ένα spoiler.

Η τηλεοπτική Ανέτ μίλησε για τον γιο της Μελέτη και όχι μόνο.

- Μέχρι πού μπορεί να φτάσει προκειμένου να προφυλάξει τον Μελέτη;

«Δεν υπολογίζει μέχρι πού μπορεί να φτάσει, όταν κάτι μέσα της της λέει ότι αυτό πρέπει να το κάνει. Η μόνη φορά που φοβήθηκε στη ζωή της τον κοινωνικό περίγυρο και τη σχέση της, ήταν όταν βιάστηκε και δεν το είπε. Από εκεί και πέρα, όλη η υπόλοιπη ζωή της χαρακτηρίζεται από την απόλυτη επίγνωση των πράξεων και των λέξεων της, χωρίς να φοβάται το αποτέλεσμα. Γι' αυτό και έχει ουσιαστική σχέση με τον αδελφό της. Η Ανέτ λατρεύει τον Δούκα, αλλά δεν του χαρίζεται στιγμή».

Και τώρα, όμως, φοβάται μήπως μάθει ο γιος της την αλήθεια...

«Ναι, γιατί δεν θέλει να του προκαλέσει άλλη μία αρνητική είσοδο στη ζωή του. Δεν θα αργήσει όμως να του το πει, γιατί είναι δικαίωμα του να μάθει ποιος είναι ο πατέρας του, για να καταλάβει και την Ανέτ. Πρέπει να καταλάβει ότι ήταν μια βίαιη κατάσταση που έζησε και ήθελε να τη σβήσει από το μυαλό της».

- Πώς θα αντιδράσει, όμως, όταν θα μάθει για τις βρομοδουλειές που κάνει ο γιος της;

«Όπως αντιδρά μια μάνα. Θα τον βάλει μπροστά στο δίλημμα να διαλέξει ποιος θέλει να είναι, αυτός που είναι ένα φονικό όργανο ή αυτός που έχει ευαισθησίες και αγαπά, με τον τρόπο που αγάπησε την Πηνελόπη; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, για μένα», είπε η Κάτια Δανδουλάκη στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved