Σκορδά: Μιλάει πρώτη φορά για την επανένωση με τον Λιάγκα: «Έφτασε η στιγμή να συναντηθούμε ξανά»
Media

Σκορδά: Μιλάει πρώτη φορά για την επανένωση με τον Λιάγκα: «Έφτασε η στιγμή να συναντηθούμε ξανά»

Η πιο ανατρεπτική τηλεοπτική σεζόν είναι αναμφισβήτητα η φετινή για τη Φαίη Σκορδά η οποία για το δεύτερο μισό της μας επεφύλασσε μία πολύ ευχάριστη και μοναδική έκπληξη. 

Μόλις λίγες μέρες μετά τον ερχομό του νέου έτους και ενώ ο Γιώργος Λιάγκας είχε ήδη ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ, ο ΑΝΤ1 ανακοίνωνε την επιστροφή του παρουσιαστή στο κανάλι αλλά και στο πλατό του Πρωινού που παρουσίαζε πριν από τέσσερα χρόνια με τη Φαίη Σκορδά.

Σε αυτά τα χρόνια μεσολάβησαν πολλά. Ο χωρισμός του ζευγαριού, η περιήγηση του Γιώργου Λιάγκα στα κανάλια, επιτυχίες και αποτυχίες, άγχη και αγωνίες αλλά και πολλή όρεξη για δουλειά.

Και φαίνεται πως τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να ξανασμίξουν Λιάγκας και Σκορδά που αποτελούν έτσι και αλλιώς εγγύηση για την ψυχαγωγία του τηλεοπτικού κοινού.

Και τώρα, πανέτοιμη και ευτυχής για αυτή τη νέα "συγκατοίκηση", η Φαίη Σκορδά έκανε και τις πρώτες δηλώσεις της.

"Πάντα εμπιστεύομαι το ένστικτό μου και μετά από τέσσερα χρόνια νιώθω ότι έφτασε η στιγμή να συναντηθούμε ξανά τηλεοπτικά με τον Γιώργο και να συνεχίσουμε το Πρωινό που με τόση αγάπη δημιουργήσαμε" δήλωσε η παρουσιάστρια η οποία ετοιμάζεται, όπως και οι υπόλοιποι συνεργάτες της την ενσωμάτωση του Γιώργου Λιάγκα στην ομάδα.

Πότε θα γίνει αυτό; Η πιθανότερη ημερομηνία, σύμφωνα με τη Real, είναι η Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, χωρίς όμως να έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι. Πάντως, πριν από αυτό, θα βγει στον αέρα ένα τρέιλερ που θα ανακοινώνει την άφιξη του παρουσιαστή στην εκπομπή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved