Battle of the couples: Αυτά είναι τα πρώτα ζευγάρια που είναι πολύ κοντά στη συμφωνία!
Media

Battle of the couples: Αυτά είναι τα πρώτα ζευγάρια που είναι πολύ κοντά στη συμφωνία!

Battle of the Couples: Ύστερα από το «Bachelor», το κανάλι της Κάντζας ετοιμάζεται να ρίξει στην τηλεοπτική αρένα τη «Μάχη των ζευγαριών».

Και για να κάνει το προϊόν του πιο δελεαστικό, έχει ήδη προτείνει σε ζευγάρια που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν σε τηλεοπτικά ριάλιτι να συμμετάσχουν στο νέο του πρόγραμμα.

Δώδεκα ερωτευμένα ζευγάρια θα συγκατοικήσουν σε μια πολυτελή βίλα και θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε όλων των ειδών τις δοκιμασίες, θα χρειαστεί να χαράξουν στρατηγική, να συνδυάσουν τη λογική με το συναίσθημα και να αποδείξουν ότι είναι «δυνατά» σε όλα τα επίπεδα. Το κοινό τους σημείο; Πιστεύουν ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον και η αγάπη τους είναι άτρωτη!

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται!», τρία ζευγάρια είναι πολύ κοντά στο να πουν το μεγάλο «ναι» και να ενταχθούν στο ριάλιτι!

Το πρώτο ζευγάρι είναι ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη Σοφία Μαριόλα και το δεύτερο είναι ο Αιμιλιάνο Μάρκου με τη Μαριαγάπη Ξυπολιά από το GNTM.

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος που τους γνωρίσαμε από το ριάλιτι του MasterChef και τώρα μαγειρεύουν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή κάθε πρωί, είχαν διαψεύσει την είδηση της συμμετοχής τους.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved