Elif: Η Βιλντάν κοροϊδεύει την Ελίφ και την παραδίδει στον... Ταρίκ!
Media

Elif: Η Βιλντάν κοροϊδεύει την Ελίφ και την παραδίδει στον... Ταρίκ!

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif;

Η Βιλντάν πηγαίνει στην έπαυλη να δει τον Ταρίκ και εκείνος δεν χαίρεται καθόλου και της φέρεται άσχημα. Η Βιλντάν, που θέλει από τη μια να του αποσπάσει χρήματα και από την άλλη να τον κατακτήσει, του λέει πως έκανε ότι μπορούσε για να τον βοηθήσει να βρει την Ελίφ.

Εκείνος της απαντάει πως δεν ζήτησε τη βοήθειά της και αν νοιάζεται για τη ζωή της το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να φύγει. Η Βιλντάν, μετά από τη συνάντησή της με τον Ταρίκ, επιστρέφει πληγωμένη στο σπίτι όπου μένει με την Ελίφ και της ζητάει να πάει στο δωμάτιο της και να την αφήσει μόνη.

Ο Ταρίκ, με τη Χουμεϊρά, τη Ματσιντέ και τον Κερέμ μιλάνε για το μωρό και για το τι όνομα θα του δώσουν. Ο Ταρίκ υποκρίνεται τον ευτυχισμένο ενώ ο Κερέμ είναι ενθουσιασμένος, που θα γίνει θείος. Όμως οι πράξεις του Ταρίκ τον προβληματίζουν. Και η Ματσιντέ όμως δεν εμπιστεύεται τον Ταρίκ και το δείχνει. Και η Χουμεϊρά έχει πια τις αμφιβολίες της για τον άντρα της.

Η Ελίφ είναι μόνη στο δωμάτιο της και ζωγραφίζει ενώ σκέφτεται πόσο πολύ της λείπει η μητέρα της. Η Βιλντάν τη βλέπει και για πρώτη φορά λυπάται το κοριτσάκι αλλά έχει τα δικά της σχέδια και η Ελίφ είναι ο τρόπος για να τα υλοποιήσει.

Η Βιλντάν κοροιδεύει την Ελίφ πως θα την πάει στη μητέρα της αλλά στην πραγματικότητα την παραδίδει στον Ταρίκ ώστε να εξασφαλίσει την επιστροφή της στην έπαυλη και να σταματήσει ο Ταρίκ να την απειλεί. Πιστεύει πως τώρα ο Ταρίκ θα την εμπιστευθεί ξανά...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved