Άγριες Μέλισσες: Εμπόλεμη ζώνη το Διαφάνι! Άνω κάτω το χωριό!
Media

Άγριες Μέλισσες: Εμπόλεμη ζώνη το Διαφάνι! Άνω κάτω το χωριό!

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος όσο πάει και... ξεπερνά σε σκληρότητα τον πατέρα του. 

Φτάνει στο σημείο να κλείσει στη φυλακή τον Μπάμπη. Η Ελένη αντιμετωπίζει δυναμικά τον Βόσκαρη, ενώ παράλληλα καλείται να επιλύσει και το θέμα που έχει προκύψει με την εξαφάνιση της Ασημίνας.

Η εξαφάνιση της Αση­μίνας και του Σέργιου φέρνει αναστάτωση αλλά και έντονες συ­γκρούσεις ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη και στους Σεβαστούς. Δούκας και Μυρσίνη αγωνιούν για την τύχη του εγγονού τους.

Αντίθετα, ο Νικηφόρος κρατά πιο ήρεμη στάση απέναντι στο γεγο­νός, γιατί υποψιάζεται ποιος βο­ηθά τη σύζυγό του: ο Μπάμπης. Φυσικά, δεν του αρέσει καθόλου η φυγή της Ασημίνας, αλλά του­λάχιστον ξέρει ότι δεν πρόκειται να κινδυνεύσουν οι ζωές τους. Ωστόσο, και η Ουρανία με τον Κυ­ριάκο είναι σίγουροι πως ο Μπά­μπης έχει βοηθήσει την Ασημίνα και προσπαθούν να τον πείσουν να τους μιλήσει.

Ο Νικηφόρος, πάλι, δεν είναι τόσο διαλλακτικός μαζί του... Αποδεικνύοντας ότι είναι γνήσιο παιδί του Δούκα, δεί­χνει για μια ακόμα φορά το σκλη­ρό του πρόσωπο στον Μπάμπη... Εκείνος, παρά τις απειλές που δέ­χεται, βρίσκει τρόπο να πάει κο­ντά στην Ασημίνα και το γιο της. Δείχνει να την αγαπάει πραγματι­κά και να τη νοιάζεται. Η Ασημίνα του δηλώνει για μια ακόμα φορά ότι είναι αποφασισμένη να χαρά­ξει μια νέα ζωή με το γιο της.

Κρυφτό

Ο Τάκης θα μπει πια για τα καλά στο στόχαστρο του Βάσκαρη έ­πειτα από έναν καβγά που είχε με τον Νικηφόρο. Δεν είχε υπολογίσει τη δύναμη του ενωμοτάρχη, που θέλει να προστατεύσει με κάθε τρόπο την οικογένεια Σεβαστού...

Η Δρόσω δεν αντέχει άλ­λο αυτήν την κατάσταση με τον Τάκη μέσα στο σπίτι της. Παίρνει, λοιπόν, μια παράτολμη απόφαση για να τον διώξει μια και καλή από το Διαφάνι αλλά και απ' τη ζωή της, αφού πια έχει αποφασί­σει πως θέλει να έχει στο πλευρό της τον Κωνσταντή.

Στο μεταξύ, οι έρευνες της αστυνομίας για την εξαφάνιση της αδελφής της και του Σέργιου συνεχίζονται, ε­νώ στο χωριό αρχίζουν να κυκλο­φορούν οι πρώτες φήμες. Ο Νι­κηφόρος δίνει τελεσίγραφο στην Ασημίνα μέσω του Μπάμπη, ενώ ενημερώνει την αστυνομία για την εμπλοκή του και ο Μπάμπης συλλαμβάνεται! Ο νεαρός ανακρίνεται σκληρά, προκειμένου να αποκαλύψει πού βρίσκεται, όμως δεν σκοπεύει να προδώσει την αγαπημένη του.

Συνάντηση Ελένης-Ασημίνας

Η Ασημίνα θα δεχτεί στην κρυ­ψώνα της μια αναπάντεχη επί­σκεψη που θα την ταράξει... Η Ελένη θα βρεθεί κοντά της και θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει να πάρει τη σωστή απόφαση για το μέλλον της. Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος συνεχίζει να ψάχνει για την Ασημίνα και το γιο του, ε­νώ κατηγορεί τον Κωνσταντή για όσα έχουν συμβεί στο σπιτικό τους. Στο σπίτι των Σεβαστών ε­πικρατεί αναταραχή και όλοι αγω­νιούν για το παιδί.

Η Δρόσω έχει κρυφές ελπίδες και τις μοιράζεται με τον Κωνσταντή που εκφράζει τα συναισθήματά του ανοιχτά. Η Ελένη, έχοντας δει την κατάστα­ση της Ασημίνας, αποφασίζει να μιλήσει στον Νικηφόρο, αν και οι σχέσεις τους το τελευταίο διά­στημα δεν βρίσκονται και σε τόσο καλό σημείο... Η Ασημίνα καταλα­βαίνει πως ο Νικηφόρος δεν έχει σκοπό να της δώσει το παιδί αν αποφασίσει τελικά να τον αφήσει και να ξαναφτιάξει τη ζωή της.

Η Ζορζέτ διεκδικεί τον Μελέτη

Ο Άγγελος έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον Κυπραίο και τον πατέρα του. Μαζί με τον Νέστορα βρίσκουν τον Ματθαίο για να επιβεβαιώσουν τις υποψί­ες της αστυνομίας. Ο Γραμμα­τικός προτρέπει τον Λάμπρο να προχωρήσουν σε καταγγελία του Βόσκαρη, με την ελπίδα να βρε­θούν κι άλλες αποδείξεις εναντίον του. Ο Βόσκαρης, όμως, μαθαίνει την αλήθεια για τον Κυπραίο και ετοιμάζεται να κυνηγήσει την Ε­λένη... Εκείνη, έχοντας πάντα την υποστήριξη του Λάμπρου, ετοιμάζει την καταγγελία μα­ζί με τις άλλες γυναίκες, ενώ μια αναπάντεχη επίσκεψη στο Διαφάνι θα αναστατώσει τον Μελέτη και την Πηνελόπη: η Ζορζέτ!

Παρά τις αντιρρήσεις των γονιών της, φαίνεται αποφα­σισμένη να προχωρήσει... σε γάμο με τον Βόσκαρη!

Ο Τόλλιας και η Παγώνα είναι αναστατωμένοι από τα νέα καμώματα της κόρης τους. Σαφώς δεν τους άρεσε η από­τομη συμπεριφορά του Αγγέλου και τα ξεσπάσματα του, αλλά τον θεωρούν μια συνετή επιλογή για την κόρη τους. Στενοχωριούνται που η Σοφούλα τον παράτησε για δεύτερη φορά... Ο ενωμοτάρχης, από την άλλη, είναι πολύ μεγαλύτερος της σε ηλικία και δεν έχει και πολύ καλή φήμη... Δεν είναι τυχαίο ότι το μεγαλύτερο μέρος του χωριού έχει ταχθεί εναντίον του.

Παρέμβαση Λάμπρου

Ειδικά ο Τόλλιας είναι σε απόγνωση με την πρωτότοκη κόρη του. Ο Λάμπρος τον συναντά κατ' ιδίαν και του μιλά έξω από τα δόντια. Του αποκαλύπτει το ποιόν του Βόσκαρη και του εμπιστεύεται όλα όσα πέρασε στα χέρια του η Ελένη.

Του ζητά να προστατεύσει την κόρη του από τα χέρια του σατανικού άντρα που δεν είναι ικανός να αγαπήσει, αλλά προφανώς χρησιμοποιεί τη Σοφούλα για να ασκήσει ψυχολογικό πόλεμο στην Ελένη... Συγκλονισμένος, ο Τόλλιας, έπειτα από αυτήν την εκ βαθέων συζήτηση με τον Λάμπρο, απαγορεύει στην κόρη του να ξαναδεί τον Βόσκαρη και την απειλεί να την κλειδώσει στο σπίτι μέχρι να έρθει στα συ­γκαλά της. Εκείνη, όμως, δεν είναι από τα κοριτσάκια που σηκώνουν αγριάδες και τελεσίγραφα... Έχει μάθει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να περνάει πάντα το δικό της κι αυτό ακριβώς κάνει.

Τα μαζεύει και φεύγει!

Η Σοφούλα είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει την καρδιά της και να είναι με τον Βόσκαρη. Έχει πιστέψει τα λόγια του ότι θέλει να την παντρευτεί και να ζήσει μαζί της μια ήσυχη ζωή. Έτσι, κάνει την
επανάστασή της, μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το σπίτι! Τόλλιας και Παγώνα μάταια προσπαθούν να την πείσουν
να επιστρέψει. Να καταλάβει το λάθος της και να το διορθώσει πριν να είναι αργά. Ήδη έχουν εκτεθεί στο χωριό, αλλά τουλάχιστον να μην καταστρέψει τη ζωή της. Ο Βόσκαρης, όμως, διαβεβαιώνει την κοπέλα ότι δεν έχει τίποτα να φοβάται δίπλα του. Ότι τα αισθήματά του για εκείνη είναι βαθιά, ειλικρινή, και για να την
πείσει της κάνει και επίσημα πρόταση γάμου!

Δρόσω-Κωνσταντής επιτέλους μαζί!

Ο Τάκης προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω πως τώρα είναι η ευκαιρία της να διεκδικήσει το παιδί της, αφού ο γάμος της αδελφής της διαλύεται. Εκείνη όμως έχει πια βρει στήριγμα στον Κωνσταντή, που έχει αποδείξει ότι την αγαπάει πράγματι και δεν δίστασε να τα βάλει με τους δικούς του και με τον επικίνδυνο Θέμελη για χάρη της. Είναι πια μαζί και είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν τα εμπόδια στη σχέση τους! Ο Τάκης δεν έχει όμως ακόμα πει την τελευταία του λέξη... Πάντως, η Δράσω εμφανίζεται πολύ δυναμική και αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα δικαιώματά της στη συνάντησή τους με τον Δούκα και τη Μυρσίνη. Μια συνάντηση που έχει σκοπό να θέσει νέους κανόνες στη συμφωνία τους. Κι αυτή τη φορά η Δρόσω θα θέσει τους δικούς της όρους.

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved