Αποκλειστικό: Η Φαμίλια: Αυτή είναι η ηθοποιός που εισβάλλει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω!
Media

Αποκλειστικό: Η Φαμίλια: Αυτή είναι η ηθοποιός που εισβάλλει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω!

Φαμίλια: Σε... νέες περιπέτειες θα δούμε τους ήρωες της αγαπημένης κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 με την... εισβολή μίας πολύ εντυπωσιακής και όμορφης γυναίκας που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του ζευγαριού. 

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (13-01), οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τον Γιάννη και τη Μαίρη να ξετυλίγουν τις πιο κωμικοτραγικές σκηνές της καθημερινής οικογενειακής τρέλας που ζουν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, τις εξομολογήσεις του ζευγαριού, στον ψυχολόγο, άκουσαν 2.075.111 τηλεθεατές στο σύνολο κοινού, έστω και για 1’.

H «Φαμίλια» ήταν πρώτη στη ζώνη προβολής της τη συγκεκριμένη, στο δυναμικό κοινό 18-54, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με ποσοστό 15%.

Η σειρά κατέγραψε τις υψηλότερες επιδόσεις στις γυναίκες, όπου άγγιξε το 30,7%, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ένωσε μπροστά από τη μικρή οθόνη όλη την οικογένεια καθώς και το ανδρικό κοινό της χάρισε ποσοστά που έφτασαν το 27,4%.

Τώρα λοιπόν, η Μαίρη και ο Γιάννης μας κάνουν συντροφιά με νέες περιπέτειες, μόνο που αυτή τη φορά θα έχουν και... παρέα!

Πρόκειται για μία αγαπημένη ηθοποιό η οποία τυγχάνει να είναι και μία από τις ομορφότερες γυναίκες που πέρασαν ποτέ από τις ελληνικές -και όχι μόνο- πασαρέλες.

Ο λόγος για τη Μάρα Δαρμουσλή η οποία θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Φαίης.

Η Φαίη ήταν συμμαθήτρια του Γιάννη (σ.σ. Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) και ένα από τα πρώτα του φλερτ. Τώρα έχει κατάστημα με ρούχα.

Η αναφορά του ονόματός της θα προκαλέσει, φυσικά, τη ζήλια της Μαίρης, η οποία γίνεται έξαλλη και αρχίζει να καταστρώνει σχέδια μαζί με την κολλητή της φίλη, τη Λίτσα, προκειμένου να τη συναντήσει από κοντά.

Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει!

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από την "εισβολή" της Μάρας Δαρμουσλή στη σειρά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved