Σοφία Μπεκατώρου: Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση
Media

Σοφία Μπεκατώρου: Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

Σοφία Μπεκατώρου: Κάθε θύμα να σπάσει τη σιωπή και να μιλήσει…”

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδέχθηκε την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη και της εξέφρασε την στήριξή της μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση.

Λίγο μετά το τέλος της συνάντησή τους, η Σοφία Μπεκατώρου μίλησε ανοιχτά στις τηλεοπτικές κάμερες...

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον υφυπουργό αθλητισμού, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για την άμεση συμπαράστασή τους, όλο τον πολιτικό κόσμο αλλά και κάθε άνθρωπο γιατί με τα μηνύματά σας μου δώσατε μεγάλο κουράγιο να αποκαλύψω και να διαχειριστώ αυτήν την τραυματική εμπειρία που είχα. Η προσπάθεια που έχουμε κάνει με όλους τους Έλληνες αθλητές Ιστιοπολοϊας αφορά κυρίως στο να σταματήσει η κατάχρηση εξουσίας. Η προσωπική μου εμπειρία δεν είναι το μοναδικό φαινόμενο κακοποίησης των αθλητών κι επειδή θέλουμε κι επιθυμούμε να καθαρίσουμε το τοπίο στον ελληνικό αθλητισμό και προτρέψουμε τα νέα παιδιά να έρθουν να αθληθούν και να μπορούμε άφοβα να βρισκόμαστε μέσα στους αθλητικούς χώρους και σε μία υγιή κοινωνία, μιλάμε ανοιχτά» ανέφερε.

Στη συνέχεια η Σοφία Μπεκατώρου συμπλήρωσε...

Δεν ήταν εύκολο να βγω να μιλήσω δημόσια για κάτι τόσο τραυματικό. Ωστόσο, αφού μίλησα, έχω εισπράξει όλα αυτά τα συναισθήματα από τον κόσμο, τα τόσο ενθαρρυντικά λόγια αλλά και την αγκαλιά όλης της πολιτείας, μπορώ να πω με σιγουριά σε κάθε θύμα να φύγει από αυτή τη θέση, να σπάσει την σιωπή και να μιλήσει από οποιονδήποτε χώρο κι αν είναι γιατί όλοι έχουμε την δύναμη. Αυτό είναι το ξεκίνημα για μια Ελλάδα που θέλουμε να έχουμε, μια υγιή Ελλάδα σε όλες τις μορφές της».

Δείτε το σχετικό βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved