Elif: Η Ελίφ τρελαίνεται από χαρά όταν βλέπει τη μητέρα της σε ένα πλάνο στην tv!
Media

Elif: Η Ελίφ τρελαίνεται από χαρά όταν βλέπει τη μητέρα της σε ένα πλάνο στην tv!

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif;

Η Μπιρτσέ μαθαίνει για μια έκθεση στο Μιλάνο και ονειρεύεται να πάει αλλά δεν ξέρει αν η εταιρία θα την επιλέξει. Θέλει να μιλήσει στον Γιουνούς σχετικά αλλά διστάζει. Ο Γιουνούς μιλάει στον Κερέμ για την έκθεση στο Μιλάνο και θεωρεί πως θα ήταν ένα καλό διάλλειμα αυτό για τον φίλο του αλλά ο Κερέμ δεν θέλει να πάει. Ο Γιουνούς καταλαβαίνει πως δεν θέλει να πάει γιατί είναι ακόμα λυπημένος και σκέφτεται μόνο τη Ρεϊχάν.

Ο Ταρίκ δεν θέλει και εκείνος να πάει στο Μιλάνο και θεωρεί πως πρέπει να πάει ο Κερέμ. Έτσι εκείνος θα είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει στην εταιρία για μια εβδομάδα. Η Ελίφ βλέπει τηλεόραση και ένας δημοσιογράφος κάνει ερωτήσεις σε πολίτες στο δρόμο. Στο πλάνο φαίνεται για λίγο η Μελέκ και η Ελίφ τρελαίνεται από χαρά όταν βλέπει τη μητέρα της. Θέλει να πάει να τη βρει αλλά δεν λέει τίποτα στη Βιλντάν.

Ο Ταρίκ καταφέρνει να πείσει τον Κερέμ πως για το καλό της εταιρίας πρέπει να πάει στην έκθεση στο Μιλάνο. Η Ελίφ προσπαθεί να το σκάσει αλλά η Βιλντάν την εμποδίζει και την κλειδώνει στο δωμάτιο της. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο γραφείο της Ράνα και εκείνη τον υποδέχεται ψυχρά. Είναι θυμωμένη επειδή ακύρωσε το δείπνο τους και αυτό δεν μπορεί να το ανεχθεί άλλο.

Ο Ταρίκ δεν θέλει να χωρίσουν αλλά η Ράνα δείχνει αποφασισμένη. Ο Κερέμ ανακοινώνει στον Γιουνούς την απόφαση του να πάει στο Μιλάνο και εκείνος χαίρεται. Η Μπιρτσέ αναρωτιέται αν θα πάει και εκείνη στο Μιλάνο αλλά δεν τολμάει να ρωτήσει. Η Χουμεϊρά μιλάει στην Παρλά για το μωρό αλλά εκείνη βαριέται και δεν ενδιαφέρεται για τη χαρά της φίλης της αλλά μόνο για τα προσωπικά της ζητήματα.

Ο Ταρίκ πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα αλλά εκείνη δεν του ανοίγει και ο Ταρίκ της λέει πως δεν θα φύγει αν δεν τη δει. Η Ράνα το απολαμβάνει και περιμένει να δει τι θα κάνει ο Ταρίκ. Η Χουμεϊρά ζητάει από τη Γιλντίζ να ετοιμάσει το αγαπημένο φαγητό του Ταρίκ για το δείπνο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved