Άγριες μέλισσες: Αυτόν τον ρόλο είχαν προτείνει στον Νούσια - Γιατί είπε όχι;
Media

Άγριες μέλισσες: Αυτόν τον ρόλο είχαν προτείνει στον Νούσια - Γιατί είπε όχι;

Ο Τάσος Νούσιας ήταν άκρως αποκαλυπτικός σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, αποκάλυψε για ποιον ρόλο του είχε γίνει πρόταση στις Άγριες μέλισσες και για ποιον λόγο φυσικά αρνήθηκε!

Αν εξαιρέσεις το Έτερος εγώ, επέστρεψες μετά από επτά χρόνια απουσίας πρωταγωνιστώντας στην Έξαψη, αν και είχες προτάσεις. Γιατί;

Δεν γίνονταν οι παραγωγές στις οποίες θα ήθελα να συμμετάσχω ή τα σενάρια που μου έδιναν να διαβάσω δεν ήταν αυτά στα οποία θα μπορούσα να με φανταστώ. Είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων. Θεωρώ άτι η τηλεόραση τα τελευταία έξι χρόνια, με την κρίση, προσπαθούσε να βρει τον βηματισμό της. Αισίως τα κατάφερε και από πέρσι βλέπουμε ότι τα κανάλια επενδύουν ξανά στη σοβαρή δραματουργία, ενισχύουν τη μυθοπλασία και το MEGA μπήκε με το δεξί φέτος με την Έξαψη. Το θέμα δεν είναι να κάνεις τηλεόραση μόνο και μόνο για να είσαι μέσα στα πράγματα. Δόξα τω θεώ, είμαι χορτάτος από αυτό. Για να πεις το «ναι» σε μια δουλειά, θα πρέπει να έχει ταυτότητα, να έχεις καλή χημεία με τους συνεργάτες σου, να βρίσκεις κάτι στο σενάριο που να σε ενδιαφέρει. Με την Έξαψη ήρθαν και κούμπωσαν τα πράγματα και έτσι βρίσκομαι ξανά στο τηλεοπτικό προσκήνιο.

Πέρσι σου είχε γίνει πρόταση για να παίξεις τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού στις Άγριες μέλισσες.

Αυτό δεν έγινε γιατί δεν ήθελα να παίξω σε μία καθημερινή σειρά. Το να είμαι σε ένα σίριαλ 120 επεισοδίων με τρόμαξε και νομίζω ότι δεν θα μπορούοα να τα καταφέρω γιατί έτρεχαν και οι παραστάσεις παράλληλα.

Δεν ξέρω πραγματικά πώς τα καταφέρνουν οι συνάδελφοι, που κάνουν σπουδαία δουλειά και ουσιαστικά εισήγαγαν τη μυθοπλασία στη νέα εποχή.

Οφείλω να πω πάντως εκ των υστερών ζήλευα με θετικό τρόπο και είπα «Γιατί να μην είμαι κι εγώ σε αυτή την εξαιρετική δουλειά». Αλλά θεωρώ ότι την ίδια στάση θα κρατούσα έτσι κι αλλιώς. Η Έξαψη είναι ένα σίριαλ 60 επεισοδίων που γυρίζεται με όρους εβδομαδιαίου.

Πώς σου φαίνεται ο Λεωνίδας Κακούρης σε αυτό τον ρόλο;

Είναι πολύ ακριβής, πολύ μεστός, είναι υπέροχος. Όταν βλέπω συναδέλφους να έχουν δομήσει τόσο σωστά έναν ρόλο, γίνομαι θαυμαστής τους. Μου αρέσει πολύ αυτό που έχει κάνει ο Λεωνίδας, αλλά και οι υπόλοιποι συνάδελφοι, από τους νεότερους μέχρι τους πιο έμπειρους, είπε ο Τάσος Νούσιας στο περιοδικό ok!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved