Λιανός: Το φαινόμενο της σεζόν! Πώς κατάφερε να έχουν ταυτόχρονα επιτυχία Survivor-The Voice;
Media

Λιανός: Το φαινόμενο της σεζόν! Πώς κατάφερε να έχουν ταυτόχρονα επιτυχία Survivor-The Voice;

Ο Γιώργος Λιανός τη φετινή σεζόν κατάφερε κάτι που λίγοι θα περίμεναν και που έχει πολύ καιρό, για να μην πούμε χρόνια, να συμβεί στην ελληνική τηλεόραση. 

Ναι, στο παρελθόν έχουμε δει παρουσιαστές πρώτης γραμμής (βλέπε Κανάκης, Αρναούτογλου, Λιάγκας) να παρουσιάζουν δύο εκπομπές την ίδια σεζόν, όμως έχουμε πολλά χρόνια να δούμε επαγγελματία του χώρου να φτάνει και τα δύο πρότζεκτ που είχε αναλάβει ταυτόχρονα σε τόσο υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Θυμόμαστε όλοι τη μεγάλη διπλή επιτυχία του Αρναούτογλου με τον "Όμορφο κόσμο το πρωί" και το "Πολύ την Κυριακή" πριν από μερικά χρόνια. Σάρωναν σε νούμερα τηλεθέασης και τα δύο αυτά τηλεοπτικά προγράμματα ενώ το ίδιο έγινε και λίγα χρόνια αργότερα με τον Αντώνη Κανάκη και τους Ράδιο Αρβύλα όπως και με το Βινύλιο.

Με τον Γιώργο Λιανό όμως είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα.

Γιατί πρέπει να σκεφτεί κανείς ότι ο παρουσιαστής δεν έτυχε και ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από τον κόσμο της τηλεόρασης, αρχικά τουλάχιστον. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι ο Λιανός έφτασε στην κεντρική παρουσίαση μέσα από πολλούς δεύτερους ρόλους παρουσίασης που είχε αναλάβει, με τελευταία αυτή στο Survivor, με τον Σάκη Τανιμανίδη στον πρώτο ρόλο. Επίσης, θα πρέπει σε αυτό το σημείο να σας θυμίσουμε ότι ο Γιώργος υπήρξε συμπαρουσιαστής πολλών πρώτων ονομάτων της ελληνικής τηλεόρασης ενώ πέρασε και από τα backstage μεγάλων παραγωγών όπως το X Factor. Θα τον θυμάστε στο πλευρό της Σοφίας Αλιμπέρτη στην εκπομπή "Καλομελέτα κι έρχεται" το 2009 στον ΑΝΤ1 ή των Λιάγκα-Σκορδά στο Το Πρωινό τη σεζόν 2013-2014 ή ακόμα και της Ελένης Μενεγάκη -για δύο σεζόν παρακαλώ- το 2016-2017.

Με την ίδια ευκολία όμως που έπαιρνε τους "δεύτερους ρόλους", με την ίδια ακριβώς αναλάμβανε και τον πρωταγωνιστικό όπως στο Wipe Out ή στο τηλεπαιχνίδι My Man Can.

Και φτάνουμε στο... σωτήριο τηλεοπτικό έτος 2020-2021 που ο Γιώργος Λιανός καταφέρνει τα... ακατόρθωτα. Σε μία σεζόν με τόσο ανταγωνισμό και πολλά πανομοιότυπα προγράμματα, ο παρουσιαστής κατάφερε να ηγείται δύο παραγωγών που ενώ είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους, είναι συγχρόνως και πολύ επιτυχημένες. Γιατί, τι κοινό έχει το The Voice με το Survivor; Καμία!

Και όμως, ο Λιανός, χωρίς να "καίγεται" από τη συνεχή έκθεση αφού τον παρακολουθούμε στις οθόνες μας Δευτέρες, Τρίτες, Τετάρτες, Παρασκευές (με το The Voice) και Κυριακές, είναι αναμφισβήτητα ο σταρ της prime time ζώνης του ΣΚΑΪ, βλέποντας τους κόπους τόσων χρόνων να πιάνουν τόπο, με τον ίδιο να εξαργυρώνει την επιτυχία αυτή όχι μόνο οικονομικά αλλά και με την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος έμπρακτα.

Όσο για τη "συνταγή" που ακολουθεί; Το χιούμορ, οι ατάκες-φωτιά που όμως δεν προσβάλλουν κανέναν και η σκληρή δουλειά, είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας του για να παραμείνει στο προσκήνιο άλλα τόσα χρόνια στη μικρή οθόνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved