Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας!
Media

Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας!

Survivor: Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας που παρακολουθήσαμε απόψε ανάμεσα στους Κόκκινους και τους Μπλε ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός και δύσκολος. 

Ο στίβος του αγώνα είχε run, παζλ αλλά και παιχνίδι στόχων, συνδυασμός που αποδείχτηκε ιδιαίτερα δύσκολος και για τις δύο ομάδες. Πάρτε μία γεύση στο παρακάτω ματσάρισμα κατά το οποίο

Τα ματσαρίσματα ήταν επίσης πολύ ανταγωνιστικά και μάλιστα οι περισσότεροι παίκτες έδειξαν να δυσκολεύονται με το τελικό παιχνίδι των στόχων καθώς έπρεπε σε δύο στύλους να βάλουν δύο κρίκους.

Ένα ακόμα δυνατό ματσάρισμα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ήταν και το παρακάτω:

Τελικά ποιος κέρδισε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας;

Να θυμίσουμε ότι χθες τον αγώνα ασυλίας, τον πρώτο μετά την ανακατανομή των δύο ομάδων, κέρδισαν οι Μπλε οι οποίοι πήγαν σαν παρατηρητές στο Συμβούλιο για να παρακολουθήσουν την ψηφοφορία των Κόκκινων.

Οι τελευταίοι έβγαλαν υποψήφια προς αποχώρηση την Ανθή Σαλαγκούδη με 8 ψήφους, έναντι δύο του Γιώργου Κοψιδά ο οποίος ψηφίστηκε από την Ανθή και τον Περικλή. Ο τελευταίος έχει θυμώσει πολύ με τη συμπεριφορά του Κοψιδά τον οποίο θεωρεί πως θέλει να το παίζει αρχηγός της ομάδας των Κόκκινων, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στον Κονδυλάτο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ποια ομάδας κέρδισε την αποψινή -δεύτερη- ασυλία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved