Survivor: Η παρέμβαση του Μπάρτζη «φόρτωσε» τον Τριαντάφυλλο πριν το αγώνισμα
Media

Survivor: Η παρέμβαση του Μπάρτζη «φόρτωσε» τον Τριαντάφυλλο πριν το αγώνισμα

Survivor: Η κουβέντα για τις προμήθειες και το ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου

Οι νέες ομάδες του Survivor, χωρίζονται πλέον σε Μπλε και Κόκκινη με τους πρώτους να σημειώνουν μεγάλη νίκη στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, γι΄αυτή την εβδομάδα.

Ο Γιώργος Λιανός συνάντησε στον αγωνιστικό χώρο τις δύο ομάδες, έτοιμος να παρουσιάσει το νέο έπαθλο, αλλά και να εξηγήσει τους κανόνες για το αγώνισμα που θα ξεκινούσε σε λίγα λεπτά.

Η κουβέντα φυσικά πήγε στην πρώτη μεγάλη νίκη της Μπλε ομάδας, αλλά και στη συμβίωση των παικτών μετά τις μεγάλες αλλαγές στο παιχνίδι.

Ο παρουσιαστής ρώτησε τελικά εάν οι παίκτες που έφυγαν από τους "Διάσημους" έλαβαν τις προμήθειες που είχαν συγκεντρώσει τόσο καιρό και δικαιούνταν να πάρουν.

«Το θέμα με την μεταφορά των προμηθειών δεν αφορούσε όλους τους παίκτες, αλλά τα πέντε μόνο άτομα από την ομάδα. Αυτούς αφορά, κανέναν άλλον, κι εμένα προσωπικά δεν με αφορά», τόνισε ο Νίκος Μπάρτζης.

Ενώ ο Τριαντάφυλλος του απάντησε με ύφος...

«Σου μιλάω Ελληνικά και λέω πως όλοι αποφασίσαμε, μόλις πήγαμε στην καλύβα, να δώσουμε στα παιδιά αυτό που τους αναλογεί. Το καταλαβαίνεις αυτό Νίκο μου; Εντάξει αγοράκι μου;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved