Έλα στη θέση μου: Επεισοδιακός χωρισμός για Βλάση και Θάλεια
Media

Έλα στη θέση μου: Επεισοδιακός χωρισμός για Βλάση και Θάλεια

Έλα στη θέση μου: Η απόφαση του Βλάση και η επιμονή της Θάλειας.

Στην κωμική σειρά «Ελα στη θέση μου» έχουμε δει κάποια από τα ζευγάρια να έρχονται αντιμέτωπα με διάφορες δοκιμασίες. Ένα από αυτά είναι ο Βλάσης και π Θάλεια, οι οποίοι, από τότε που κατάφεραν να γίνουν ζευγάρι, είναι πιο μονιασμένοι και αγαπημένοι από ποτέ.

Μάλιστα, η κοπέλα το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να ζηλεύει τη σχέση που διατηρεί ο Βλάσης με τη Φαίη, κυρίως για χάρη της μονάκριβης κόρης τους, με εκείνον να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος απ' αυτή την εξέλιξη. Κι ενώ η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο, στα προσεχή επεισόδια της σειράς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «ΜΥtv», κάποια γκρίζα σύννεφα κάνουν την εμφάνιση τους. Όλα αρχίζουν όταν ο Βλάσης και η Θάλεια προσπαθούν να μάθουν από τον Γιάνναρο με ποιο τρόπο θα καταφέρουν να πάρουν με το μέρος τους τον μεγαλοκτηματία Καγκαλούδη, ώστε να σταματήσουν πια να έχουν κόντρα για τα κτήματα στην περιοχή του Πηγαδιού.

Τότε εκείνος τους δίνει μία σημαντική πληροφορία και στη συνέχεια αναφέρεται σε έναν άντρα, τον «πρόξενο», ο οποίος είναι ιδιαίτερα μυστηριώδης. Στο άκουσμα αυτού του ονόματος, όμως, η Θάλεια ταράζεται, καθώς γνωρίζει πολύ καλά αυτόν τον άντρα, αλλά προσπαθεί να το κρύψει. Όμως μάταια. Ο Βλάσης αντιλαμβάνεται αμέσως την ταραχή της αγαπημένης του και δίχως να χάνει χρόνο τη ρωτάει τι της συμβαίνει. Η ίδια ισχυρίζεται πως δεν ταράχτηκε, αλλά ο Βλάσης επιμένει, καθώς είδε την αντίδραση της όταν άκουσε το όνομα αυτού του άντρα. Ωστόσο, η κοπέλα εμμένει στην άποψη της.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved