Ήλιος: Εφιαλτικές στιγμές για Φίλιππο και Αλίκη - Ο Μάρκος κρατά όμηρο την Εύα
Media

Ήλιος: Εφιαλτικές στιγμές για Φίλιππο και Αλίκη - Ο Μάρκος κρατά όμηρο την Εύα

Ήλιος: Όσα θα δούμε σύντομα στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς...

Ο Φίλιππος και η Αλίκη από τότε που έμαθαν πως π Εύα έχει συνάψει δεσμό με έναν άντρα αρκετά μεγαλύτερο της έχουν πανικοβληθεί. Όπως θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της σειράς, ο Φίλιππος προσπαθεί να κάνει την κόρη του να καταλάβει πως η σχέση αυτή είναι λάθος. Τότε η κοπέλα υποκρίνεται την υπάκουη.

Ωστόσο, λίγο μετά, εκείνη παραδομένη στα πρωτόγνωρα συναισθήματα που νιώθει καταστρώνει με τον Μάρκο ένα επικίνδυνο σχέδιο για να συναντηθούν. Από την άλλη, εκείνος βρίσκεται ένα βήμα προτού ολοκληρώσει το σχέδιο του και κλέψει τα χρήματα της Αλεξάνδρας. Όμως, για να το καταφέρει αυτό, χρειάζεται τη βοήθεια της Εύας. Δίχως να της αποκαλύψει τι σκοπεύει να κάνει, καταφέρνει και την πείθει να πάει να μείνει για λίγο στο σπίτι της γιαγιάς της. Μάλιστα, της ζητάει να κάνει λίγες μέρες υπομονή, καθώς μετά θα το σκάσουν μαζί και θα πάνε να ζήσουν τον ερωτά τους μακριά απ' όλους. Την επόμενη κιόλας μέρα, ο Μάρκος καταφέρνει και κλέβει όλα τα χρήματα της Αλεξάνδρας. Εκείνη δεν μπορεί να πιστέψει πως κάποιος της έκλεψε τους κωδικούς και άδειασε τον τραπεζικό της λογαριασμό.

Φανερά σοκαρισμένη, η γυναίκα καταγγέλλει την κλοπή στην Αστυνομία. Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος συναντάει την Εύα. Οι δυο τους, όμως, αγνοούν πως τους βλέπει τυχαία ο Πέτρος. Επιστρέφοντας στο γραφείο, ο Μάρκος βλέπει εκεί αστυνομικούς που έχουν έρθει να πάρουν καταθέσεις από τους υπαλλήλους και τρομοκρατείται. Η συμπεριφορά του απέναντι στην Εύα σταδιακά αλλάζει και εκείνη πιστεύει πως τόσο καιρό της έλεγε ψέματα. Έτσι, θυμώνει μαζί του και μόλις βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία φεύγει από το σπίτι και πηγαίνει να τον αντιμετωπίσει. Ωστόσο, όταν η κοπέλα φτάνει στο ξενοδοχείο, ο Μάρκος καταφέρνει να την ηρεμήσει. Τότε η Αλίκη και ο Φίλιππος λαμβάνουν μήνυμα της στο οποίο τους ανακοινώνει πως θα φύγει στο εξωτερικό! Οι δυο τους σαστίζουν και κοντεύουν να τρελαθούν.

Διαβάστε περισσότερα παρακάτω...

ΠΗΓΗ: ΜΥtv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved