Ανδρέας Γεωργίου: Αποκάλυψε πότε ολοκληρώνεται η σειρά «8 λέξεις»
Media

Ανδρέας Γεωργίου: Αποκάλυψε πότε ολοκληρώνεται η σειρά «8 λέξεις»

8 λέξεις: Έδωσε τις απαντήσεις ο ίδιος ο Ανδρέας Γεωργίου.

Πολλά έχουν γραφτεί μετά την μεταγραφή του σκηνοθέτη στο Μεγάλο Κανάλι συνδυάζοντας μάλιστα το γεγονός ότι σκοπεύει να «κουρέψει» τα επεισόδια της επιτυχημένης τους σειράς στον ΣΚΑΙ.

Οι φανατικοί της σειράς μάλιστα έχουν στείλει δεκάδες μηνύματα στα social media ζητώντας να μάθουν αν ο Ανδρέας Γεωργίου σκοπεύει να δώσει ένα πρόωρο τέλος στη σειρά που τόσο έχει αγαπηθεί.

Ο ίδιος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram αποκάλυψε πότε ολοκληρώνεται η σειρά.

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η σειρά μας θα ολοκληρωθεί κανονικά το καλοκαίρι. Σας ευχαριστώ για την αγάπη που δείχνετε στη δουλειά μας», έγραψε ο ίδιος μεταξύ άλλων. Σχετικά με την μεταγραφή του στο Mega, η νέα του σειρά έρχεται με ένα πολύ δυνατό κάστ.

«Το MEGA ανακοινώνει την υπογραφή μίας νέας πολύ σημαντικής συνεργασίας με έναν από τους πλέον επιτυχημένους δημιουργούς της νέας γενιάς τον Αντρέα Γεωργίου. Μαζί με τη δημιουργική του ομάδα θα αναπτύξουν νέα φιλόδοξα project, αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του MEGA την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022.

Ο Αντρέας Γεωργίου μαζί με τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλη Νικολάου έχουν δημιουργήσει την τελευταία δεκαετία δραματικές σειρές οι οποίες έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού σε διαφορετικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Τη νέα τηλεοπτική σεζόν το MEGA θα προβάλλει στην prime time ζώνη του τη νέα δραματική σειρά τους «Η Γη της Ελιάς» καθώς και άλλα φιλόδοξα projects.

Η προσθήκη του Αντρέα Γεωργίου και της δημιουργικής του ομάδας στο MEGA δίνει μία νέα δυναμική στη μυθοπλασία του σταθμού η ανάπτυξη της οποίας αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής του», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved