Survivor: Δεν ξανάγινε! Η μεγάλη ανατροπή στη διαδικασία αποχώρησης - Αυτός ο παίκτης έφυγε
Media

Survivor: Δεν ξανάγινε! Η μεγάλη ανατροπή στη διαδικασία αποχώρησης - Αυτός ο παίκτης έφυγε

Survivor: Μετά από τέσσερα πραγματικά δύσκολα επεισόδια, ήρθε η στιγμή της αποχώρησης.

Και τι δεν είδαμε αυτή την εβδομάδα στο Survivor.

Καβγάδες, έντονες στιγμές ανάμεσα στους παίκτες, ανασχηματισμό των δυο ομάδων καθώς πλέον δεν υπάρχουν «Διάσημοι» και «Μαχητές» αλλά Μπλε και Κόκκινοι, ανακοινώσεις που δεν περιμέναμε και φυσικά σε κάθε τελευταίο επεισόδιο πριν τη νέα εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο, μια αποχώρηση.

Μετά και τη δεύτερη ήττα της κόκκινης ομάδας στο αγώνισμα ασυλίας, η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση. Κι εκεί ήρθε η μεγάλη ανατροπή!

Η Ανθή Σαλαγκούδη, προς έκπληξη όλων ακόμη και της ίδιας, ήταν η δημοφιλέστερη παίκτρια και υπέδειξε ως δεύτερη παίκτρια προς αποχώρηση την Ελίζαμπεθ.

Αυτόματα η Ανθή δεν ήταν πλέον υποψήφια.

Δεύτερος δημοφιλέστερος παίκτης αναδείχτηκε ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Ασημίνα.

Κι έτσι μάθαμε ποιος ήταν εκείνος που έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο, αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες του και το ριάλιτι επιβίωσης.

Πριν όμως από την ανακοίνωση του αποτελέσματος, είδαμε μια ακόμη ήττα στην ομάδα των Κόκκινων ενώ οι παίκτες για μια ακόμη φορά ήρθαν σε διαμάχη για τις προμήθειες ενώ μια ατάκα του Τριαντάφυλλου έριξε λάδι στη φωτιά.

Αφού τα είπαν, αρπάχτηκαν και ξεκαθάρισαν τη θέση τους, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον παίκτη που το ταξίδι του στον Άγιο Δομίνικο έλαβε τέλος. Και ήταν πράγματι μεγάλη έκπληξη η αποχώρηση αφού έφυγε από το παιχνίδι παίκτης που κανείς δεν θα περίμενε.

Δες ποιος αποχώρησε στο παρακάτω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved