Survivor: Στημένη η ψηφοφορία; Σάλος με τα τηλεφωνήματα - Όλο το παρασκήνιο
Media

Survivor: Στημένη η ψηφοφορία; Σάλος με τα τηλεφωνήματα - Όλο το παρασκήνιο

Survivor: Χαμός μετά το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε στο Συμβούλιο γνωρίζοντας πως ήταν υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τον καλό της φίλο Περικλή Κονδυλάτο.

Πού να το περίμενε ότι το κοινό που έχει και τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι θα την ανακήρυσσε ως τη δημοφιλέστερη παίκτρια για την εβδομάδα, γεγονός που αυτόματα την έβγαζε εκτός υποψηφιότητας προς αποχώρηση. Και όχι μόνο αυτό αλλά βάσει των νέων κανόνων του παιχνιδιού επιβίωσης, ως η δημοφιλέστερη παίκτρια θα έπρεπε να υποδείξει τον συμπαίκτη της που θα έβαζε στη θέση της προς αποχώρηση.

Η Ανθή λοιπόν είπε πως επειδή η Ελίζαμπεθ ήταν η πιο νέα είσοδος στο παιχνίδι, ήθελε να είναι εκείνη υποψήφια προς αποχώρηση. Η Ελίζαμπεθ εκείνη την ώρα είπε πως δεν καταλάβαινε τη δικαιολογία που μόλις είχε ξεστομίσει η Ανθή για να την βγάλει υποψήφια όμως σίγουρα δεν περίμενε ότι μόλις λίγα λεπτά αργότερα το κοινό θα αποφάσιζε να είναι η Ελίζαμπεθ εκείνη που αποχωρεί.

Οι τηλεθεατές και χρήστες του Twitter έσπευσαν αμέσως να πουν πως αποκλείεται η Ανθή Σαλαγκούδη να είναι η πιο δημοφιλής παίκτρια και πως η ψηφοφορία είναι στημένη!

Μέσα από το Ευτυχείτε μάθαμε όλο το παρασκήνιο. Τι συνέβη με τα τηλεφωνήματα και από πού προέρχονταν όλες οι κλήσεις που ήταν υπέρ της Σαλαγκούδη;

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved