Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος εκβιάζει την Ασημίνα και εκείνη εξαφανίζεται με τον Σέργιο
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος εκβιάζει την Ασημίνα και εκείνη εξαφανίζεται με τον Σέργιο

Άγριες Μέλισσες: Όσα θα δούμε σύντομα σε επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς...

Η Ασημίνα είναι σε αδιέξοδο και προκειμένου να μη χάσει τον Σέργιο τον αρπάζει και εξαφανίζονται, προκαλώντας όμως την οργή του Νικηφόρου. Η Δρόσω σκέφτεται τότε να διεκδικήσει το παιδί της, ενώ ο Μπάμπης συλλαμβάνεται ύστερα από καταγγελία του Νικηφόρου. Από την άλλη, η Ελένη και ο Λαμπρός είναι ένα βήμα πριν καταγγείλουν τον Βόσκαρη στην Αστυνομία, ενώ εκείνος κάνει πρόταση γάμου στη Σοφούλα.

Η αποκάλυψη του Τάκη στον Δούκα πως ο μικρός Σέργιος είναι γιος της Δρόσως προκαλεί απελπισία στην Ασημίνα, η οποία παίρνει μία δύσκολη απόφαση. Αρπάζει κρυφά τον Σέργιο και εξαφανίζονται προκαλώντας πανικό σε όλους, αλλά και έντονες συ­γκρούσεις ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη και στους Σεβαστούς. Ο μο­ναδικός που γνωρίζει πού βρίσκονται είναι ο Μπάμπης, από τον οποίο η Ασημίνα ζητάει βοήθεια προκειμένου να απομακρυνθεί με τον γιο της από το Διαφάνι. Ο νεαρός τότε της βρίσκει ένα καταφύγιο και εκεί­νη είναι αποφασισμένη να χαράξει μια νέα πορεία με τον Σέργιο. Εν τω μεταξύ, ο Τάκης μπαίνει στο στόχαστρο του Βόσκαρη ύστερα από έναν ακόμη καβγά με τον Νικηφόρο. Από την άλλη, ο Τόλλιας και η Πα­γώνα προσπαθούν να καταπνίξουν τον φόβο τους για την επιλογή της Σοφούλας να παντρευτεί τον Βόσκαρη.

Κι ενώ οι ώρες περνούν και η Ασημίνα δεν δίνει κανένα σημάδι επικοινωνίας, η Ουρανία και ο Κυ­ριάκος είναι σίγουροι πως ο Μπάμπης τη βοήθησε να φύγει και προσπαθούν να τον πείσουν να μιλήσει. Την ίδια προσπάθεια, όμως, κανό και ο Νικηφόρος, καθώς είναι σίγουρος πως η γυναίκα του στράφηκε στον νεαρό για βοήθεια. Μόνο που ο Νικηφόρος χρησιμοποιεί επικίν­δυνες μεθόδους για να του εκμαιεύσει πληροφορίες. Από την άλλη, η Δρόσω παίρνει μία παράτολμη απόφαση για να φύγει ο Τάκης από το Διαφάνι, αλλά και από τη ζωή της. Του ανακοινώνει πως δεν έχει κα­μία θέση πια εκεί, αφού η ίδια αποφάσισε να προχωρήσει τη ζωή της με τον Κωνσταντή. Ο Τάκης, όμως, δεν είναι διατεθειμένος-να τα πα­ρατήσει τόσο εύκολα.

Ο Μπάμπης συλλαμβάνεται...


Οι έρευνες τπς Αστυνομίας για την εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου συνεχίζονται, ενώ στο χωριό αρχίζουν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες για όσα περνούν οι Σεβαστοί. Ο Νικηφόρος δίνει τελεσίγραφο στην Ασημίνα μέσω του Μπάμπη να επιστρέψει σε εκείνον και στο σπίτι τους, αλλά όσο βλέπει πως ο νεαρός δεν συνεργάζεται μαζί του ενημερώνει την Αστυνομία για την εμπλοκή του και ο Μπάμπης συλλαμβάνεται. Ωστόσο, είναι αποφασισμένος να κρατήσει κρυφή απ' όλους τη μυστική κρυψώνα της Ασημίνας.

Διαβάστε περισσότερα παρακάτω...

Πηγή: ΜΥtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved