Άγριες Μέλισσες spoiler: Η είδηση που θα κάνει την Πηνελόπη να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της
Media

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η είδηση που θα κάνει την Πηνελόπη να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της

Είστε έτοιμοι για ένα ακόμα νέο δυνατό spoiler για τις Άγριες Μέλισσες;

Η Ζωρζέτ κάνει έκπληξη στην Ανέτ και τον Μελέτη και καταφτάνει στο Διαφάνι. Φυσικά η Ανέτ την υποδέχεται με μεγάλη χαρά, αν και η Πηνελόπη δείχνει από την πρώτη στιγμή την ενόχλησή της. Η άφιξη της Ζωρζέτ γεμίζει χαρά το σπίτι των Σεβαστών οι οποίοι την φιλοξενούν.

Ο Μελέτης περνάει χρόνο με τη Ζωρζέτ και την ξεναγεί στο χωριό. Οι δυο τους προκαλούν όμορφες στιγμές προκαλώντας τη ζήλεια της Πηνελόπης. Η Ζωρζέτ μοιάζει ενθουσιασμένη με τη ζωή στο χωριό όσο και με τον Μελέτη. Η Ζωρζέτ ενδιαφέρεται για εκείνον και δε διστάζει να του το δείξει. Από την άλλη, ο Μελέτης προσπαθεί να βρει μια γυναίκα για να βγάλει από το μυαλό του την Πηνελόπη και αφήνεται στα συναισθήματα της Ζωρζέτ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα στο περιοδικό Tv O’ clock, ο Μελέτης πολύ σύντομα αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη Ζωρζέτ. Για άλλη μια φορά όμως η αντίδραση της Πηνελόπης είναι ακραία καθώς νιώθει να τον χάνει για πάντα... Το ίδιο ανέφεραν και στο Πρωινό και δείτε τόσο το spoiler για τη σειρά όσο και απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved