Elif: Η Ελίφ θέλει να βρει τη μητέρα της - Θα καλέσει την αστυνομία;
Media

Elif: Η Ελίφ θέλει να βρει τη μητέρα της - Θα καλέσει την αστυνομία;

Συνταρακτικές οι εξελίξεις σήμερα στη σειρά, Elif

Η Παρλά πηγαίνει στην έπαυλη για να πάρει πρωινό με την οικογένεια. Συζητάνε για το επαγγελματικό ταξίδι του Κερέμ στο Μιλάνο. Η Παρλά προτείνει να πάνε μαζί. Ο Κερέμ δεν θέλει αλλά εκείνη επιμένει και η Χουμεϊρά την υποστηρίζει.

Η Λεμάν ζητάει από τον γιο της να πάει να ζητήσει τα ενοίκια από τα σπίτια, που νοικιάζουν. Ο Σαφάκ της λέει πως ζήτησαν λίγες μέρες περιθώριο και εκείνος συμφώνησε. Η Λεμάν δεν συμφωνεί με τις αποφάσεις του γιου της και αποφασίζει να χειριστεί την κατάσταση με τον δικό της τρόπο.

Ο Ταρίκ πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα και της δίνει το δώρο της και εκείνη τον συγχωρεί. Αργότερα πηγαίνουν μαζί στην εταιρία. Η Ράνα του λέει πως είναι ενθουσιασμένη με το επικείμενο ταξίδι στο Μιλάνο αλλά ο Ταρίκ της λέει πως δεν θα πάει γιατί έχει πολλή δουλειά.

Η Ράνα του λέει πως πρέπει να έρθει γιατί είναι μια ευκαιρία για να περάσουν χρόνο μαζί. Αν την αγαπάει, θα έρθει. Ο Ταρίκ όμως έχει κανονίσει πολλές δουλειές με τον Ζαφέρ. Αργότερα επισκέπτεται τη Βιλντάν στο σπίτι που μένει με την Ελίφ. Της δίνει χρήματα και της λέει πως ίσως επιστρέψει σύντομα στην έπαυλη.

Η Βιλντάν χαίρεται όταν το ακούει αλλά στη συνέχεια, όταν το καλοσκέφτεται δεν καταλαβαίνει πως άλλαξε γνώμη. Ο Ταρίκ κανονίζει ένα ταξίδι με πλοίο με επιβάτες μια γυναίκα και ένα παιδί.

Η Ελίφ θέλει να βρει τη μητέρα της. Θυμάται που κάποτε η Μελέκ της είχε μάθει το τριψήφιο νούμερο της αστυνομίας αν βρεθεί σε κίνδυνο. Η Ελίφ σκέφτεται να καλέσει την αστυνομία από το κινητό της Βιλντάν…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved