Άγριες Μέλισσες: Η Σοφούλα δίνει δυνατό spoiler και σίγουρα θα ενθουσιαστείς!
Media

Άγριες Μέλισσες: Η Σοφούλα δίνει δυνατό spoiler και σίγουρα θα ενθουσιαστείς!

Η Βίκυ Διαμαντοπούλου, η Σοφούλα από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη  Αρναούτογλου και έδωσε δυνατό spoiler για τη σειρά! 

Η Βίκυ Διαμαντοπούλου ανέφερε πώς πήρε τον ρόλο, πώς αντιδρά κάθε φορά που κρατάει στα χέρια της τα σενάρια και μας έδωσε μία γεύση με το τι θα συμβεί στη Σοφούλα στο Διαφάνι!

Αρχικά η Βίκυ Διαμαντοπούλου τόνισε: «Είναι η δεύτερη φορά που παίζω σε σήριαλ. Έπαιξα και στο Daddy Cool. Πέρασα από 3 κάστινγκ το καλοκαίρι και ήταν τεράστια η χαρά μου. Ήμουν στη Σύρο κοιμόμουν και χτύπησε το τηλέφωνο. Μου είπαν ότι πήρα το ρόλο και δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Κοιτούσα 10 λεπτά τη θάλασσα.»!

Και για τον ρόλο της υπογράμμισε: «Η Σοφούλα στις Άγριες Μέλισσες είναι 19 χρονών. Δεν είναι κακό παιδί η Σοφούλα. Καταλαβαίνω πως φαίνεται και θα μπορούσε να διαχειριστεί αλλιώς τα πράγματα. Είναι στα ντουζένια της η Σοφούλα. Ζει σε μια εποχή που δεν έχει λόγο για αυτό της βγαίνει η αντίδραση. Αν ένα κορίτσι έκανε τα ίδια πράγματα το 2021 θα ήταν φυσιολογικό. Όταν διαβάζω τα σενάρια σοκάρομαι και εγώ. Με υποδέχθηκαν στο σήριαλ με μεγάλη χαρά. Είναι όλοι καλοί άνθρωποι. Κάποια στιγμή η Σοφούλα θα βάλει νυφικό.»!

Δείτε τι αποκάλυψε για τον ρόλο της και τις Άγριες Μέλισσες στο παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved