Survivor: Η πρώτη ανάρτηση της Λάμπρη μετά την αποχώρησή της: «Έκανα μια τρέλα…»
Media

Survivor: Η πρώτη ανάρτηση της Λάμπρη μετά την αποχώρησή της: «Έκανα μια τρέλα…»

Survivor: Μετά την πρώτη της εμφάνιση στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, η Αγγελική Λάμπρη επέστρεψε και στο Instagram.

Ο παρουσιαστής μάλιστα μόλις την είδε έμεινε με το στόμα ανοιχτό αφού η ηθοποιός μέσα σε μόλις λίγες ημέρες κατάφερε να χάσει 5 κιλά.

Στην πρώτη της ανάρτηση και κάνοντας έναν μίνι απολογισμό, έγραψε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την αξέχαστη εμπειρία που έζησα!
Ε ναι λοιπόν ,έφτασα μέχρι τον Αγιο Δομίνικο ,έκανα μια τρέλα δοκιμάζοντας τα όρια μου! Ενα παιχνίδι ήταν ,η ζωή μας ολόκληρη είναι ένα παιχνίδι.....Ας την ζούμε λοιπόν και ας την απολαμβάνουμε με όλη μας την ψυχή!!!😘😘😘 Καλή χρονιααά να έχουμε!!!».

Για την εμπειρία της στο ριάλιτι, είπε στο Καλό Μεσημεράκι:

«Πέρασα πάρα πολύ ωραία, τώρα νιώθω περίεργα που είμαι απ’ έξω και τα βλέπω. Αν είχα παραμείνει, τώρα θα είχα πιάσει κουβέντα με όλα τα ζωντανά της παραλίας μας. Πέρασα πολύ ωραία, έκανα φιλαράκια. Όταν ήμουν εκεί, ήμασταν καλά. Έφυγα κι έγινε πανικός; Δεν ήταν καθόλου έτσι στην αρχή.

Ήμασταν καλά στην αρχή, κάναμε πλάκα, περνάγαμε καλά και τώρα γίνεται ένας χαμός. Δεν ήταν έτσι ο Περικλής. Κάναμε πλάκα με τον Περικλή, περνάγαμε πολύ ωραία. Κάτι έχει γίνει. Μια κουταλιά ρύζι για 18 ημέρες. Βγήκα 4-5 κιλά λιγότερο αλλά είναι τόσο ωραία εμπειρία. Δεν έχω μετανιώσει καθόλου που το έκανα. Είναι τρέλα, αν το σκεφτείς πολύ δεν το κάνεις», είπε μεταξύ άλλων.

Δες την ανάρτησή της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved