Battle of the Couples: Ανακοινώθηκε το δεύτερο ζευγάρι μου μπαίνει στο ριάλιτι!
Media

Battle of the Couples: Ανακοινώθηκε το δεύτερο ζευγάρι μου μπαίνει στο ριάλιτι!

Battle of the Couples: Το δεύτερο ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, "Pop Up" και το ανακοίνωσε on air.

O λόγος για τον Instagramer Άγγελο Κατσιλιανό και τη σύντροφό του Μαριάννα Λούκα.

Το ζευγάρι είναι ένα συνηθισμένο ζευγάρι της διπλανής πόρτας. Μετράνε μόλις ενάμιση χρόνο σχέσης και τους έχουμε δει σίγουρα κάπου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χάρη στα χιουμοριστικά και αστεία βίντεο που αναρτούν καθημερινά.

Ο Άγγελος Κατσιλιανός μετράει 165.000 followers στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ η σύντροφός του Μαριάννα είναι φοιτήτρια παιδαγωγικών!

Το ζευγάρι βγήκε σε σύνδεση μέσω skype στην μεσημεριανή εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και αναφέρθηκε στην συμμετοχή τους στο νέο ριάλιτι του Alpha! Παρουσίασαν τον εαυτό τους, μίλησαν για τον χαρακτήρα τους, γι αυτά που τους ενώνουν αλλά και για το πώς φαντάζονται την συμμετοχή τους στο Battle of couples.

Τέλος, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε ζωντανά: «Το πιο ακραίο που έκανε ο Άγγελος για μένα είναι να μου κόψει τα μαλλιά». Το ριάλιτι κάνει πρεμιέρα πολύ σύντομα με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Βασιλάκο και στον ρόλο του coach την Σάσα Σταμάτη.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved