8 λέξεις: Ο Δημήτρης φεύγει και ετοιμάζεται να καταστρέψει τον πατέρα του
Media

8 λέξεις: Ο Δημήτρης φεύγει και ετοιμάζεται να καταστρέψει τον πατέρα του

8 λέξεις: Όσα θα δούμε σύντομα στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς...

Μόλις ο Δημήτρης ακούει τις προθέσεις του Άκη να εργαστεί η Ηλιάνα στην εταιρεία, γίνεται έξαλλος και χωρίς να χάσει καιρό μαλώνει άσχημα μαζί του: «Δεν πρόκειται να δεχτώ την Ηλιάνα στο εργοστάσιο, να το ξέρεις», του ξεκαθαρίζει. Ο πατέρας του, έξαλλος, του απαντάει με τον γνωστό του τρόπο: «Κουμάντο να κόνεις στα δικά σου εργοστάσια, όταν και αν αποκτήσει. Άντε και μη μου σπας τα νεύρα πάλι». Ωστόσο ο Δημήτρης δεν κάνει πίσω και τον απειλεί: «Αν πατήσει το πόδι της στη δουλειά η Ηλιάνα, εγώ θα παραιτηθώ και θα φύγω», του λέει. «Στο καλό και να μας γράφεις», τον ειρωνεύεται με τη σειρά του ο Ακης και ο πόλεμος ανάμεσα στα δύο αδέλφια
μαίνεται...

Ο Άκης έξαλλος είναι με τον γιο του και τα πράγματα φτάνουν στα άκρα. Μετά τον καβγά, ο Δημήτρης επιστρέφει στο σπίτι και τα νεύρα του τα πληρώνει η Αποστολία, στην οποία μιλάει πολύ χυδαία: «Την έκανες τη δουλίτσα σου εσύ. Φρόντισες να τον βάλεις στο βρακί σου, ηλίθια, λες και δεν ξέρουμε τι είσαι», της καταλογίζει μεταξύ άλλων, ενώ η Ηλιάνα αποφασίζει να μιλήσει και να τον βάλει στη θέση του: «Δεν είναι όλοι σαν κι εσένα, να βάζουν το συμφέρον τους πάνω απ' όλα κι απ' όλους και πρόσεχε πολύ πώς μιλάς στην Αποστολία, γιατί θα έχεις να κάνεις μαζί μου, Δημήτρη», του τονίζει.

Ο Δημήτρης, έξαλλος, μαζεύει τα πράγματα του και φεύγει από το πατρικό σπίτι, ενώ η Αποστολία παρακαλάει την Ηλιάνα να μην πει τίποτα στον Άκη για τον τρόπο που της φέρθηκε ο Δημήτρης: «Σε παρακαλώ, μην πεις τίποτα από όσα έγιναν στον Ακη. Δεν θέλω να δημιουργηθεί πρόβλημα μεταξύ τους», της λέει και η Ηλιάνα τη διαβεβαιώνει ότι δεν θα μιλήσει. Λίγο αργότερα π μια κουβέντα φέρνει την άλλη και ο Δημήτρης με τον Άκη έρχονται σε οριστική ρήξη, με τον Δημήτρη να παραιτείται από την εταιρεία. Δεν προλαβαίνει όμως να φύγει και αμέσως κάνει μια πολύ περίεργη συνάντηση με τον Μάρκο που, αν μην τι άλλο, εγείρει πολλά ερωτηματικά.

Διαβάστε περισσότερα παρακάτω...

ΠΗΓΗ: TV -24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved