Η Μάχη της τηλεθέασης: Αυτά είναι τα ριάλιτι της tv για το δεύτερο μισό της σεζόν
Media

Η Μάχη της τηλεθέασης: Αυτά είναι τα ριάλιτι της tv για το δεύτερο μισό της σεζόν

Η Μάχη της τηλεθέασης: Όσα κάνουν σύντομα πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά και όσα ξεκίνησαν προσφάτως με μεγάλες αλλαγές.

Αμέσως μετά τις γιορτές και οι τηλεοπτικοί σταθμοί έβαλαν μπρος για τις νέες πρεμιέρες, για παλιά αλλά και φρέσκα ριάλιτι τα οποία αναμένονται να απασχολήσουν το κοινό μέχρι και το ξεκίνημα του φετινού καλοκαιριού...

MasterChef

Έτοιμοι για μία ακόμη μαγειρική μάχη είναι ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ένα από τα πιο αγαπημένα προγράμματα του τηλεοπτικού κοινού, το «MasterChef», επέστρεψε στο Star. Κι όπως έχουν φροντίσει να μας ενημερώσουν μέσα από τα τρέιλερ οι κριτές, στον πέμπτο κύκλο του τίποτα δεν θα είναι το ίδιο.

Αρχικά οι οντισιόν, που είναι οι πρώτες που θα δούμε, δεν θα είναι πια ατομικές. Οι υποψήφιοι θα διαγωνίζονται ανά τετράδες και αυτοί που θα καταφέρνουν να κάνουν το καλύτερο πιάτο, θα παίρνουν την ποδιά και θα περνούν στην επόμενη φάση. Επίσης, οι κριτές δεν θα είναι μέντορες των παικτών, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι πλέον δεν θα υπάρχει και ανταγωνισμός μεταξύ τους. Οι παίκτες θα λειτουργούν αυτόνομα και δεν θα ανήκουν σε κάποια ομάδα. Όπως τονίζουν τα στελέχη του καναλιού, θα είναι ακόμη πολλές και σίγουρα θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

House of Fame

Στο σπίτι του Big Brother θα φιλοξενηθούν οι διαγωνιζόμενοι του νέου μουσικού talent show, που ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ. Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ στον ίδιο χώρο θα υπάρχει και ακαδημία, όπου θα πραγματοποιούνται τα μαθήματα. Οι κάμερες θα καταγράφουν 24 ώρες το 24ωρο τους συμμετέχοντες, οπότε το ενδιαφέρον του κοινού δεν θα εστιάζεται μόνα στις μουσικές τους ικανότητες, αλλά και στις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

Το Live θα πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα, όπου θα έχουμε και την αποχώρηση. Για τις ανάγκες του, οι διαγωνιζόμενοι θα μεταφέρονται σε ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του καναλιού. Παρουσιάστρια θα είναι η Ελένη Φουρέιρα, ενώ η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από τους: Γιάννη Πλούταρχο, Φοίβο, Καίτη Γαρμπή και Γιώργο Αρσενάκο. Θα υπάρχει βέβαια και διευθυντής ή διευθύντρια της μουσικής ακαδημίας. Έχουν ακουστεί τα ονόματα του Στέλιου Ρόκκου και της Πέγκυ Ζήνα, όπως μαθαίνουμε όμως, τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο, αφού τα στελέχη του καναλιού συζητούν και με άλλα πρόσωπα. Η πρεμιέρα του ριάλιτι αναμένεται στα μέσα Φεβρουαρίου, θα προβάλλεται καθημερινά στην απογευματινή ζώνη, ενώ το Live θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή.

Survivor

Tρεις νέοι παίκτες έχουν βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο. Πρόκειται για τη Βαλέρια Χοψονίδου, τον Ηλία Μπόγδανο και μία ακόμη γυναίκα, η οποία προορίζεται για την ομάδα των Μαχητών, Η Βαλέρια Χοψονίδου είναι και αδελφή της Ολυμπίας, συζύγου του Βασίλη Σπανουλη. Βλέποντας κάποιος τη σελίδα της στο instagram καταλαβαίνει ότι είναι πολύ γυμνασμένη. Μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει στις απαιτητικές δοκιμασίες του παιχνιδιού. Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Ιncο και εκτός από τη μουσική έχει ασχοληθεί με το τρίαθλο και την πυγμαχία.

Battle of the Couples: Δείτε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες για το νέο ριάλιτι του Alpha...

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved