Survivor: Ετοίμασε βαλίτσες, άφησε την δουλειά του και τον ακύρωσαν τελευταία στιγμή!
Media

Survivor: Ετοίμασε βαλίτσες, άφησε την δουλειά του και τον ακύρωσαν τελευταία στιγμή!

Survivor: Την κατάσταση περιέγραψε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής "Πάμε Δανάη!" ο υποψήφιος παίκτης.

Ο λόγος για τον Νάσο Ντάλη, ο οποίος μίλησε για το «άκυρο» που του έδωσε η εταιρία παραγωγής για το ριάλιτι επιβίωσης “Survivor”.

O ίδιος μίλησε στην πρωινή εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και εξήγησε σχολαστικά όλα όσα έγιναν από το τηλεφώνημα της συμμετοχής του στον φετινό κύκλο του ριάλιτι μέχρι την ακύρωση!

Ο Νάσος Ντάλης είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής: «Δεν είχα δηλώσει εγώ συμμετοχή. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν αν με ενδιαφέρει να πάρω μέρος στο Survivor.».

Και συνέχισε, λέγοντας: ««Φτάσαμε μέχρι τον τελικό που κάναμε γυρίσματα, τρέιλερ, αυτά που θα έπαιζαν από ό,τι μας είπαν. Η υπεύθυνη παραγωγής μάς είπε «εσείς οι 11 είστε που φεύγετε». Τελικά, δεν με πήραν τηλέφωνο μία μέρα από ό,τι είδα πριν πετάξει το αεροπλάνο. Η μόνη ενημέρωση ήταν ότι με πήραν Σάββατο και μου είπαν «είσαι στο παιχνίδι».

Κι εκεί που ήταν έτοιμος να φτιάξει βαλίτσες και να αποχαιρετήσει την Ελλάδα για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο του ακύρωσαν την συμμετοχή του!

Τέλος, εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής: «Δεν είχα δηλώσει εγώ συμμετοχή. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν αν με ενδιαφέρει να πάρω μέρος στο Survivor. Από αυτά που είδα εκεί, ο λόγος ήταν η φιλία μου με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Είμαστε 20 χρόνια φίλοι. Είναι πολύ άσχημο να σου λένε φεύγεις, να κλείνεις τις δουλειές σου και τελικά να μη φεύγεις ποτέ. Θεωρούσα ότι μπορεί να έφτανα μέχρι το τέλος, ειδικά με αυτό που βλέπω τώρα, σίγουρα θα πήγαινα στο τέλος».

Δείτε το video.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved