Media

Mεγάλη ανατροπή! Γιατί ο Λιανός επιστρέφει εσπευσμένα στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα;

Gossip-tv Team

The Voice: Ο Γιώργος Λιανός επιστρέφει πολύ νωρίτερα από ό,τι κάποιοι περίμεναν αφού μέσα στις επόμενες μέρες θα πατήσει το πόδι του επί ελληνικού εδάφους!

Σύμφωνα με την εκπομπή Έλα χαμογέλα, αποφασίστηκε εν μία νυκτί ο παρουσιαστής να επιστρέψει μέσα στις επόμενες μέρες στην Ελλάδα για να αναλάβει την παρουσίαση των τεσσάρων τελευταίων live του The Voice μιας και δεν βρέθηκε άλλη λύση για την πορεία προς τον τελικό του τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γιώργος Λιανός θα εμφανιστεί κανονικά στα επεισόδια του Survivor Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη όμως θα αναχωρήσει αμέσως από τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να είναι στο πόστο του παρουσιαστή την ερχόμενη Παρασκευή που ξεκινούν τα live για το The Voice.

Αυτό σημαίνει πως ο Ατζούν Ιλιτσαλί θα αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 13 Φεβρουαρίου τουλάχιστον μιας και ο Γιώργος Λιανός θα πρέπει να είναι στην Ελλάδα για την παρουσίαση των επεισοδίων του The Voice που μπαίνει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή του.

Να θυμίσουμε ότι μέχρι τελευταία στιγμή οι ιθύνοντες της παραγωγής του The Voice αλλά και του ΣΚΑΪ έψαχναν να βρουν μία άλλη λύση ώστε να μην επιστρέψει ο Λιανός από τον Άγιο Δομίνικο. Όμως, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν και έτσι ως καλύτερη λύση κρίθηκε η επιστροφή του στην Ελλάδα και η ολοκλήρωση του τάλεντ σόου.

Δείτε το βίντεο με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή για τη μεγάλη ανατροπή που θα παρακολουθήσουμε ταυτόχρονα τόσο στο The Voice όσο και στο Survivor.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved