Survivor: Είναι οριστικό! Η Ελίζαμπεθ επιστρέφει σήμερα στην Αθήνα! Η επικοινωνία και οι αποκαλύψεις
Media

Survivor: Είναι οριστικό! Η Ελίζαμπεθ επιστρέφει σήμερα στην Αθήνα! Η επικοινωνία και οι αποκαλύψεις

Survivor: Παρά τα όσα ακούστηκαν μετά την τελευταία ανατρεπτική ψηφοφορία και τη διαδικασία αποχώρησης, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι το μεσημέρι σήμερα θα πατήσει επί ελληνικού εδάφους. 

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι επιστρέφει σήμερα στις 15.35 το μεσημέρι στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

Ο τρόπος που αποχώρησε από το ριάλιτι προκάλεσε μεγάλη έκπληξη τόσο στους παίκτες των δύο ομάδων όσο και στο τηλεοπτικό κοινό. Υποψήφιοι αρχικά ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Περικλής Κονδυλάτος. Ωστόσο μετά την ανακοίνωση πως η Ανθή είναι η πιο δημοφιλής παίκτρια, έπρεπε να υποδείξει ένα άλλο άτομο για υποψήφιο με την ίδια να επιλέγει την Ελίζαμπεθ Ελέτσι προκειμένου να προστατέψει τον φίλο της Περικλή.

Στη συνέχεια έναν παίκτη και πιο συγκεκριμένα την Ασημίνα Ιγγλέζου υπέδειξε και ο Γιώργος Κοψιδάς που ήταν ο δεύτερος δημοφιλέστέρος παίκτης.

Αυτή που ωστόσο πήρε τις λιγότερες ψήφους στην προτίμηση του κοινού ήταν η Ελίζαμπεθ Ελέτσι που αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της.

Η δημοσιογράφος του Mykonos Live TV λίγο πριν πετάξει για Αθήνα επικοινώνησε με τον καλό της φίλο και συνάδελφο Πέτρο Νάζο. Η Ελίζαμπεθ δηλώνει αδικημένη και στεναχωρημένη με την αποχώρησή της αλλά ταυτόχρονα πολύ χαρούμενη με την αγάπη που της έδειξε ο κόσμος, αφού δέχτηκε περισσότερα από 11.500 μηνύματα μέσω των social media τα οποία κάνουν λόγο για αδικία και μεγάλο λάθος από την πλευρά του ΣΚΑΪ. Δείτε την επικοινωνία που είχε με τον δημοσιογράφο Πέτρο Νάζο στο παρακάτω video:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved