Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο μετά τον ερχομό των νέων παικτριών
Media

Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο μετά τον ερχομό των νέων παικτριών

Survivor: Οι εντάσεις, οι αφίξεις και το έπαθλο της εβδομάδας!

Στα άκρα οι σχέσεις των παικτών της κόκκινης ομάδας.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο. Η πρώτη κόντρα που ξέσπασε ήταν αυτή της Σοφίας με την Ασημίνα, κατηγορώντας η μία την άλλη για τη συμπεριφορά τους στην ομάδα και στην καθημερινότητα με τους συμπαίκτες.

Στη συνέχεια, Περικλής Κονδυλάτος και Τριαντάφυλλος, παραλίγο να πιαστούν στα χέρια. Αφορμή στάθηκαν οι κατηγορίες που δέχτηκε ο τραγουδιστής για τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει την τροφή του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι βάζει σε δεύτερη μοίρα τους συμπαίκτες της ομάδας του.

Σειρά είχε το αγώνισμα επάθλου! Εκεί μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τις δύο ομάδες. Μπλε και Κόκκινοι παίκτες συνάντησαν ξανά τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος τους παρουσίασε τα δύο νέα πρόσωπα για τις ομάδες τους.

Ο λόγος για τη Βαλέρια Χοψονίδου η οποία μπήκε στην ομάδα με τους Μπλε και τη Μαριάνθη Καλατζάκη- Κασδαγλή για στην ομάδα των Κόκκινων.

Οι δύο νέες παίκτριες μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι, με τους παίκτες να αναζητούν να μάθουν περισσότερα για εκείνες. Ο Γιώργος Λιανός παρουσίασε το έπαθλο της εβδομάδας, το οποίο και τους άνοιξε περισσότερο την όρεξη.

Η ομάδα που κέρδιζε θα είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα λαχταριστό γεύμα, αφού η παραγωγή θα έδινε στους τυχερούς παίκτες την αγαπημένη τους Pizza.

Μπλε οι Κόκκινη; Δες ποια ομάδα τα κατάφερε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved