Elif: Η Ελίφ βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε και το σκάει...
Media

Elif: Η Ελίφ βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε και το σκάει...

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif;

Ο Ταρίκ και η Ράνα παίρνουν πρωινό στο σπίτι της και εκείνος της λέει πως θα ήθελε αυτό να συμβαίνει κάθε πρωί. Η Ράνα χαίρεται με τα λόγια του αλλά είναι λυπημένη γιατί θέλει να πάει μαζί του στο Μιλάνο και αυτό δεν μπορεί να της το υποσχεθεί. Η Ράνα επιμένει πως αυτό το ταξίδι θα κάνει καλό στη σχέση τους.

Ο Ταρίκ αποφασίζει να κάνει τελικά μαζί της το ταξίδι στο Μιλάνο. Η Ράνα είναι ενθουσιασμένη. Ο Ταρίκ πηγαίνει στην εταιρία και πρέπει να μιλήσει στον Κερέμ και του λέει πως τελικά θα πάει εκείνος στο Μιλάνο γιατί είναι απαραίτητο να κανονίσει κάποιες δουλειές.

Ο Κερέμ ξαφνιάζεται από την απόφαση του και τη βρίσκει παράξενη. Η Παρλά ετοιμάζεται για το ταξίδι στο Μιλάνο και ζητάει από τη Γιλντίζ να ετοιμάσει τη βαλίτσα του Κερέμ. Η Παρλά είναι ενθουσιασμένη γιατί δεν μπορούσε να πείσει τον Κερέμ να πάνε ούτε για έναν καφέ και τώρα θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό μαζί.

Δεν γνωρίζει τίποτα ακόμα για τη συζήτηση του Ταρίκ με τον Κερέμ. Η Ελίφ προσπαθεί να βρει τρόπο να επικοινωνήσει με την αστυνομία. Ο Σαφάκ συναντάει τυχαία τη Ζουλιντέ στο δρόμο και τη ρωτάει γιατί δεν επιστρέφει να δουλέψει στο μαγαζί της Τουλάι.

Της λέει πως είναι πολύ θυμωμένος επειδή εξαιτίας της μητέρας του έχασε τη δουλειά της. Η Ματσιντέ σκέφτεται το όνειρο που είδε με τη Μελέκ. Είναι πολύ λυπημένη επειδή δεν μπορεί να βρει την Ελίφ και πιστεύει πως η Μελέκ της στέλνει με αυτό τον τρόπο ένα μήνυμα.

Ο Κερέμ επιστρέφει σπίτι και βλέπει τις βαλίτσες της Παρλά. Είναι αναγκασμένος να πει στην Παρλά και τη Χουμεϊρά πως δεν θα πάει τελικά στο Μιλάνο και πως στη θέση του θα πάει ο Ταρίκ. Η Παρλά απογοητεύεται και η Χουμεϊρά γίνεται έξαλλη.

Θέλει να μάθει γιατί ο Ταρίκ άλλαξε γνώμη. Τον καλεί αλλά δεν της απαντάει. Ο Κερέμ υπόσχεται στην Παρλά να κάνουν κάποια άλλη στιγμή αυτό το ταξίδι. Η υπόσχεση του ηρεμεί την Παρλά αλλά όχι και τη Χουμεϊρά. Ο Γιουνούς ανακοινώνει στη Μπιρτσέ πως θα ταξιδέψει και αυτή στο Μιλάνο μαζί τους. Η κοπέλα νιώθει υπέροχα και ο Γιουνούς της ζητάει να ετοιμάσει γρήγορα τα πράγματά της για το ταξίδι. Η Βιλντάν αναγκάζεται να βγει από το σπίτι και η Ελίφ βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε και το σκάει. Θέλει να πάει στο αστυνομικό τμήμα. Η Ζουλιντέ θέλει να επιστρέψει στη δουλειά της στο μαγαζί της Τουλάι αλλά δεν μπορεί να ξεχάσει τα λόγια και τις πράξεις της Λεμάν. Φοβάται πως αν επιστρέψει η Λεμάν θα κάνει πάλι δύσκολη τη ζωή στην Τουλάι…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved