MasterChef: Δείτε την όμορφη σύντροφο του Σερόπ που συγκίνησε τους κριτές
Media

MasterChef: Δείτε την όμορφη σύντροφο του Σερόπ που συγκίνησε τους κριτές

MasterChef: Στη μεγάλη πρεμιέρα του MasterChef 5, ένας παίκτης συγκίνησε ιδιαίτερα τους κριτές αλλά και το τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθούσε καθηλωμένο.

Ο λόγος για τον Σερόπ, που κατάγεται από την Αρμενία, μένει στα Σπάτα της Αθήνας και διατηρεί το δικό του εστιατόριο στην περιοχή. Όπως εξομολογήθηκε ο γοητευτικός σεφ, είχε φτάσει να ζυγίζει 180 κιλά, καθώς δε σταματούσε να τρώει και αναγκάστηκε να κάνει εγχείρηση στο στομάχι, όταν ένας εργοδότης τού αρνήθηκε δουλειά, εξαιτίας της εμφάνισής του.

Εκτός από τη μάχη με την παχυσαρκία, ο Σερόπ μίλησε για την αδερφή του, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο στον μαστό όταν ήταν έγκυος, ενώ τα άσχημα στη ζωή του δε σταμάτησαν σε αυτό. Το τρίτο «χτύπημα» ήρθε όταν έχασε τον πατέρα του.

Παρότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε «όχι», ένα δίκαιο «όχι» όπως σχολίασε ο παίκτης, το πιάτο του δεν ενθουσίασε τους άλλους δύο κριτές, ωστόσο είδαν ότι έχει πιθανότητες να τα πάει καλύτερα κι έτσι πέρασε στο bootcamp.

Η πανέμορφη σύντροφος του Σερόπ
Μέσα σε όλες αυτές τις δυσκολίες ο νεαρός σεφ είχε ένα στήριγμα και έναν λόγο να χαμογελάει και να προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια του. Φυσικά, κάνουμε λόγο για την σύντροφό του, Αργυρώ, η οποία είναι τεχνίτρια νυχιών.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες τους, οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι και προτού ο Σερόπ μπει στον διαγωνισμό μαγειρικής, περνούσαν μαζί όλο τους τον χρόνο.

Δείτε τους στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved