Survivor: Όλα όσα δεν γνωρίζετε για τις δύο νέες παίκτριες!
Media

Survivor: Όλα όσα δεν γνωρίζετε για τις δύο νέες παίκτριες!

Survivor: Χθες το βράδυ παρακολουθήσαμε την εισβολή δύο νέων παικτριών στο παιχνίδι, της Μαριάνθης Κάσδαγλη για την Κόκκινη ομάδα και της Βαλέριας Χοψονίδου για την Μπλε ομάδα.

Διαβάστε παρακάτω τα βιογραφικά της κάθε μίας...

Κόκκινη ομάδα

Μαριάνθη Κάσδαγλη, 29 ετών, Υποπλοίαρχος Ε.Ν.

Ξεμπάρκαρε από το πλοίο που εργαζόταν ως Υποπλοίαρχος μόνο και μόνο για να συμμετάσχει στο Survivor. Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά κατάγεται από την Κρήτη.

Έχει κάνει πρωταθλητισμό στην κολύμβηση και έχει διακριθεί πανελλαδικά και διεθνώς. Έχει πτυχίο και έχει εργαστεί ως ναυαγοσώστρια. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα εσωτερικής ποδηλασίας και στα αγαπημένα της σπορ συγκαταλέγονται τα cross fit, η σκοποβολή και οι πολεμικές τέχνες. Φτιάχνει τις βαλίτσες της για το Survivor για να δοκιμαστεί ακόμα μία φορά σε ένα απαιτητικό περιβάλλον. «Είμαι πολεμίστρια», δηλώνει και θα το αποδείξει στις πίστες των αγωνισμάτων!

Μπλε Ομάδα

Βαλέρια Χοψονίδου, 32 ετών, Athletic Fashion Designer

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά πλέον μένει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Είναι μία επιτυχημένη και αυτοδημιούργητη σχεδιάστρια αθλητικών ρούχων και είναι αδελφή της Ολυμπίας Χοψονίδου. Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία.

Λατρεύει την αερόβια άσκηση και έχει αδυναμία στο spinning. Ένα χόμπι της, που θεωρεί πως θα της είναι χρήσιμο στον Άγιο Δομίνικο, είναι το ψάρεμα. Αποφάσισε να μπει στο Survivor γιατί πιστεύει ότι θα είναι εμπειρία ζωής ενώ οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης θα την κάνουν να επαναπροσδιορίσει την πραγματική αξία της ζωής. Αναχωρεί για τον Άγιο Δομίνικο με ένα και μόνο μότο: «Μην το βάζεις ποτέ κάτω!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved