Survivor: Άναυδοι οι παίκτες με την ανακοίνωση του Λιανού για τον τρόπο ψηφοφορίας!
Media

Survivor: Άναυδοι οι παίκτες με την ανακοίνωση του Λιανού για τον τρόπο ψηφοφορίας!

Survivor: Τα πάνω – κάτω ήρθαν στο παιχνίδι με την ανακοίνωση που έκανε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες του ριάλιτι με την διεξαγωγή της νέας ψηφοφορίας για την αποχώρηση των παικτών!

Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα της πρώτης ασυλίας, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στους παίκτες πως κάποια πράγματα θα αλλάξουν από τώρα και στο εξής!

«Kάναμε μια μεγάλη δημοσκόπηση και ο κόσμος που αγαπάει το παιχνίδι θέλησε να γυρίσουμε στον παλίο τρόπο ψηφοφορίας. Δεν θα υπάρχει δημοφιλής παίκτης και θα υπάρχει η ατομική ασυλία. Είναι δίκαιο και έγινε πράξη», ήταν τα λόγια της ανακοίνωσης του Γιώργου Λιανού προς στις δυο ομάδες.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός είπε πως αλλάζει ο τρόπος ψηφοφορίας και επανέρχεται η ατομική ασυλία στο παιχνίδι! Αναλυτικά οι τηλεθεατές θα ψηφίζουν πια τον παίκτη που θέλουν να μείνει στο παιχνίδι, μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Παράλληλα, θα επιστρέψουν και τα ατομικά αγωνίσματα ασυλίας, που έχουν ως στόχο να γίνουν πιο μαχητικοί οι παίκτες, διεκδικώντας την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε το παρακάτω video.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved