Survivor: Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία!
Media

Survivor: Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία!

Survivor: Κάποιοι από τους κανόνες στο ριάλιτι άλλαξαν σχετικά με την ψηφοφορία του κοινού και επανήλθε ξανά η ατομική ασυλία των παικτών!

Ο Γιώργος Λιανός είπε νωρίτερα στο παιχνίδι πως άλλαξε ο τρόπος ψηφοφορίας και επανήλθε η ατομική ασυλία στο παιχνίδι! Αναλυτικά οι τηλεθεατές θα ψηφίζουν πια τον παίκτη που θέλουν να μείνει στο παιχνίδι, μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν για την ομαδική ασυλία σε ένα δύσκολο και απαιτητικό στίβο μάχης με την ομάδα των Μπλε να καταφέρνει να κερδίζει και σήμερα την Κόκκινη ομάδα με τελικό σκορ 10 – 3. Σειρά είχε το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας κάτι που είδαμε να συμβαίνει για πρώτη φορά στον τέταρτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε μόνο την Κόκκινη ομάδα, η οποία για 5 συνεχόμενα αγωνίσματα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει κάποιο έπαθλο. Μόνο η Μαριάνθη δεν διαγωνίστηκε, διότι η παίκτρια διανύει την πρώτη της εβδομάδα και έχει ασυλία ούτως ή άλλως!

Οι Κόκκινοι παίκτες κλήθηκαν να αγωνιστούν για την ατομική τους ασυλία, ένα αγώνισμα ισορροπίας, με τον Γιώργο Λιανό να σφυρίζει για την έναρξη! Τελευταίοι έμειναν στην πίστα ο Γιώργος Κοψιδάς και η Ανθή Σαλαγκούδη! Ένας όμως κέρδισε!

Δείτε στο παραπάνω βίντεο των παίκτη που κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία στην Κόκκινη ομάδα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved